Nova Škoda octavia Combi 2,0 TDI na testu Auto magazina

1

Ostalo je još samo par dana da nabavite aprislko izdanje Auto magazina. U njemu možete da pročitate i detaljan test Škode Octavia i to u karavan verziji.

Prošli put smo testirali liftbek sa 1,5 TSI motorom koji nas je fascinirao veoma niskom potrošnjom a sada je na red došao novi 2,0 TDI motor i to u varijanti od 150 konja. I njega odlikuje očekivano niska potrošnja ali i veoma dobre performanse za ovu vrstu motora.

Škoda Octavia Combi 2,0 TDIPosebno moramo da istaknemo elastičnost i skoro pa nepostojeću turbo-rupu, čime je postignuto da motor bude vrlo prijatan za svakodnevnu vožnju.

Velika novina je elektronska ručica DSG menjača koja zauzima manje mesta. Uz nju je zasebno postavljen P taster kako bi lakše bio dostupan, tačno pod prstima desne ruke.

Škoda Octavia Combi 2,0 TDINaravno, karavan oblik karoserije donosi ogroman gepek, pa je Škoda Octavia ne samo u vrhu svoje klase, već je prostranija i od mnogih limuzina D segmenta…

Više o Combi verziji nove Škode Octavia pročitajte u Auto magazinu koji je dostupan na kioscima širom zemlje, uključujući i samoposluge i supermarkete.

Škoda Octavia Combi 2,0 TDI

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring