Novi broj Auto magazina na kioscima

Decembarski broj Auto magazina već se nalazi u prodaji na vašim kioscima, sa brojnim zanimljivim temama koji će vam olakšati vožnju u zimskim uslovima

Novi, 76. broj Auto magazina, koji je već u prodaji, donosi nekoliko zanimljivih tema koje će vam dati korisne savete o vožnji u zimskim uslovima, kao i održavanju automobila tokom hladnih dana. Zašto koristiti zimske pneumatike i kako održavati akumulator – to su rubrike koje će svakom vozaču pomoći da bezbrižnije i sigurnije vozi. Za prave ljubitelje automobila i vožnje pripremili smo i rubriku koja svakako zaslužuje pažnju: šta je to pogon na svim točkovima, i kako sistem 4×4 zapravo radi, koje su njegove prednosti i, konačno, šta se od modela sa takvim prenosom može kupiti na domaćem tržištu.

Kao i obično, naše istraživanje domaćeg automobilskog tržišta skeniralo je cenovni segment, ovoga puta za kupovinu novog automobila do 16.000 evra. Kao što znate, to je uporedni pregled najboljih kupovina u odnosu “novac za vrednost”, a ukoliko vam je potrebna pomoć prilikom kupovine, savera ili test vožnje možete pročitati i naše preporuke i poziv da nam se javite u rubrici Izaberi Auto.

Pored ovih tekstova, u novom broju čitajte i sledeće:

Uporedni pregled najboljih automobila do 16.000 evra

Naši testovi:  Tojota aygo 1,0 X-play, Ford B-max 1,0 Ecoboost, Mercedes V-calss 250

Ekskluzivno: Prvi smo vozili novi Fiat 500X i Mercedes-AMG GT!

Istražujemo: kako radi pogon 4×4  

Savet: zašto zimske gume?

Moto: Yamaha Tricity

I još: Mazda CX-3, Opel karl, Renault trafic i brojni auto noviteti za 2015. godinu!

Novi Auto magazin po ceni od samo 99 dinara!

 

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring