Auto magazin

Novi diler Dačije i Renoa

Novi diler Dačije i Renoa
26.10.2013.

Generalni uvoznik Renault Nissan Srbija, proširio je svoju mrežu novim dilerom za područije Čačka i okoline, kako bi izašao u susret potrebama vlasnika vozila iz programa Dečije i Renoa. Novi prodavac je kompanija Jevtić Auto iz prislonice kod Čačka, koji je već duži niz godina u ovoj branši kao prodavac i serviser Mercedesovih vozila.

Novoizgrađeni prodajni prostor se nalaze na putu Čačak-Gornji Milanovac, 2 km od kružnog toka u Preljini, a u neposrednoj blizini je i servisni centar, koji u svom sastavu ima prijemno odeljenje, radionicu za popravku putničkih vozila, magacin rezervnih delova, kao i lepo uređen bife sa bežičnom internet konekcijom, u kome stranke mogu da provedu vreme dok čekaju završetak popravke. Radionica za putnička vozila opremljena je sa: tri dizalice i četiri radna mesta nosivosti od 3200 do 5000 kg, jednom makazastom dizalicom za aktivni prijem i reglažu trapa, kao i opremom za ispitivanje kočnica i amortizera. Na raspolaganju je servisno i šlep vozilo za pomoć na putu. Uz veliki broj specijalnih alata, dijagnostički uređaj poslednje generacije i dobro obučeno osoblje korisnicima je omogućena usluga po najvišim standardima.

Komentari

Novi diler Dačije i Renoa - overview

Pregled: Ut urna tellus, pellentesque eget dapibus non, elementum nec turpis. Curabitur ut dolor ut nulla fermentum cursus. Cras vestibulum laoreet turpis in dictum. Phasellus nisi felis, faucibus nec elementum ut, blandit quis neque.

Podeli
Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Info

Slični tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina!

vaši Komentari

Super je auto, samo malo moze da predje [...]

Čuveni italijanski dizajn iz prošlog veka kockastih vozila. Iako naspram današnjih dizajna deluju staro i [...]

Ovo je jedno od onih vozila koja osim vrhunskih performasi sa lakoćom nosi svoj šarm, [...]

Bolji je Opel Grandland 2.0 d 2019 g. [...]

Kinezi imaju čudna imena kao i čudan izgled svojih vozila, ali ih to ne sprečava [...]

Prava umetnost je dizajnirati karavan, koji je po definiciji robusno i gabaritno vozilo, da izgleda [...]