Auto magazin

Novi sajt Parking servisa

Novi sajt Parking servisa
14.05.2021.

Osim nove verzije aplikacije, u kojoj korisnici mogu da vide da li im je izdata elektronska dnevna parking karta, da plate parkiranje u garaži ili u zoni, ali i da provere da li im je „pauk“ preneo automobil, Parking servis je predstavio i svoj novi sajt. Time su na moderan i funkcionalan način vozačima pružene sve neophodne informacije, kao i potrebne servise za što jednostavnije parkiranje u Beogradu.

Nakon višegodišnjeg analiziranja navika i potreba korisnika, novi sajt Parking servisa donosi potpuno novo okruženje, koje je projektovano sa ciljem da posetioci potroše minimalnu količinu vremena do trenutka pronalaženja relevantnih informacija ili usluga.

aplikacija Parking servisa

Novi sajt Parking servisa na mobilnom telefonu

Na naslovnoj strani se nalaze najtraženiji servisi, ali je moguće proveriti i da li je za traženo vozilo izdata doplatna dnevna parking karta, kao i lokaciju na koju je, po nalogu nadležnih organa, automobil premešten. Brzi linkovi posetioce vode do nove mobilne aplikacije za parkiranje, kao i do elektronskog šaltera Parking servisa, koji se nalazi na adresi www.eparking.rs.

Ova jedinstvena veb lokacija, e-Šalter, gotovo u potpunosti može da zameni tradicionalne korisničke servise u Beogradu. Najvažnije informacije o zonskom parkiranju i korišćenju garaža i parkirališta dostupne su na samo jedan klik ili jedan dodir ekrana mobilnog telefona.

Informacije za osobe sa invaliditetom

Osobe sa invaliditetom na novom sajtu mogu brzo i jednostavno da saznaju kako da ostvare svoja prava i kako da koriste povlastice koje imaju u parking objektima kojima upravlja Parking servis.

Osim servisnih informacija, na internet prezentaciji posebna pažnja je posvećena i društveno-odgovornom poslovanju, kao i skoro 50 godina dugoj istoriji ovog javnog komunalnog preduzeća.

Novi sajt Parking servisa nalazi se na staroj adresi www.parking-servis.co.rs.

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Info Najnovije

Slični tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina na kioscima!

Auto magazin na twitteru

vaši Komentari

Не може од бабе девојка, не бива :) [...]

Unutrasnjost izgleda jako dobro. Dugo nisam video auto koji mi je po svim karakteristikama bas [...]

Hehe, ovan sam u horoskopu i ima istine! Hvala na zanimljivoj objavi! [...]

Jedini automobili koji stede u gradu su hibridi, tako da prilikom kupovine samo bi trebalo [...]

Savršeno.....Hvala [...]

Dobro, ali mnogo malo [...]

Preuzmite Auto magazin za android