Novi Smart već od 10.068 evra

Svi zainteresovani kupci od sada mogu da pogledaju i provozaju nove modele Smarta i u Srbiji. Na poziv uvoznika Mercedes i Smart vozila za Srbiju, kompanije Star Import, prisustvovali smo specijalnom predavanju za novinare na kom su nam prezentovane najvažnije karakteristike i inovacije na novom "smartu"

Svi zainteresovani kupci od sada mogu da pogledaju i provozaju nove modele Smarta i u Srbiji. Na poziv uvoznika Mercedes i Smart vozila za Srbiju, kompanije Star Import, prisustvovali smo specijalnom treningu za novinare na kom su nam prezentovane najvažnije karakteristike i inovacije na novom “smartu”.

IMG_9418

U startu su dostupne obe verzije novog “smarta”, “smart for tu” (smart fortwo) i “smart for for” (smart for four). Imali smo prilike da kratko provozamo oba automobila i prvi utisci su da se auto dosta razlikuje od prethodnika u najpozitivnijem mogućem smislu.

Putnički prostor je dosta širi, a dužina nije promenjena, tako da je “smart” još komforniji i lakše se parkira i vozi kroz gradsku gužvu zahvaljujući smanjenom krugu okretanja.

smart forfour, BR W453, 2014

Za početak su dostupna tri paketa opreme, kao i tri trocilindrična motora. Prva dva su atmosferski zapremine 1,0 litar sa 45 kW (61 KS) i 52 kW (71 KS), dok je treći turbo-benzinac zapremine 0,9 litara sa 66 kW (90 KS). Dizelaši više nisu u ponudi s obzirom da su novi benzinci veoma štedljivi.

IMG_9424

Novi “smart” je veoma atraktivan i u pogledu cene s obzirom da može da se nabavi već od 10.068 evra, koliko košta kraća verzija. “Smart for for” sa četvora vrata je skuplji oko 500 evra.

Zanimljivo je da “smart” sa turbo-benzincem od 90 “konja” ima cenu od 11.300 evra, što je prilično povoljno s obzirom na sjajne performanse i vozne karakteristike koje pruža.

Detaljnije utiske o novoj generaciji “smarta” moći ćete da pročitate u jednom od narednih brojeva Auto magazina.

IMG_9422

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Prethodni tekst
Sledeći tekst

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring