Obeleženo 30 godina prisustva brenda Hyundai u Srbiji

1

U bioskopu Cineplexx, kompanija Hyundai Srbija je obeležila početak globalne saradnje Hyundai Motor Company i Sony Pictures. Povodom početka prikazivanja novog filma o Spajdermenu, “Put bez povratka” Hyundai Srbija je organizovala projekciju fima i zabavni program koji su vodili Inspektor Blaža i DJ Tatijana.

Partnerstvo kompanije Hyundai Motor i Sony Pictures će omogućiti većem broju ljudi širom sveta da razumeju i iskuse viziju mobilnosti kompanije Hyundai Motor usredsređenu na ljude kroz inovativna vozila i tehnologije – kao što su revolucionarni Ioniq 5 i Tucson Hybrid koji učestvuju u nastavku filma o čuvenom Spajdermenu.

Hyundai Spiderman

Pored drugih prestižnih nagrada, Ionoiq 5 je postao automobil godine u Nemačkoj, Veliko Britaniji, Estoniji, Danskoj i Australiji.

Novi Tucson Hybrid nije samo najekološkiji način za vožnju, već je i najzabavniji. Ukupna izlazna snaga sistema Smartstream G1.6T-GDi motora i elektromotora od 44.2 kW dostiže 230KS uz pomoć turbopunjača, što omogućava izuzetno uzbudljivo vozačko iskustvo.

Hyundai Spiderman

Istovremeno, proslavljen je i lep jubilej. U 2021. godini koja je za Hyundai Srbiju jubilarna, navršava se 30 godina od prvog predstavljanja Hyundai brenda na Sajmu u Beogradu davne 1991.godine pa je događaj poslužio da se obeleži i kraj ove uspešne godine.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring
Prijavite se na Newsletter Auto magazina

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring