Auto magazin

Odaberite sami boju i nijansu za Opel Insigniju

Odaberite sami boju i nijansu za Opel Insigniju
31.07.2018.

Napravite vaš automobil iz snova u vašoj omiljenoj boji! To nije nikakav problem sa Opelovim Exclusive programom individualizacije.

Opel Exclusive omogućava kupcima modela Insignia –Grand Sport, Sports Tourer ili Country Tourer– da odaberu svoju personalizovanu šemu boja i da se opredele za točkove od lake lagure koji im se najviše sviđaju.

U budućnosti, biće dostupni i specijalni asortimani kožnih obloga i stilskih elemenata. Zahvaljujući Opelu Exclusive, izgled automobila postaje kreativno delo samih vlasnika.

auto magazin srbija opel insignia exclusive

Jedinstvena- Insignia u bojama Opel Exclusive

Uz Opel Exclusive, kupci koji konfigurišu svoju novu Insigniju imaju izbor od 15 specijalnih boja, pored 13 boja u redovnom cenovniku.

Spektar uključuje Dynamic Orange, Tornado Blue, Panther Black ili Light Champagne. Međutim, klijenti takođe svojoj Insigniji mogu dati lični dodir.

Ovo bi mogla da bude boja njihove omiljene kravate ili prikolice za konje, tako da kompletna kombinacija bude u istoj boji, ili u bilo kojoj drugoj nijansi.

auto magazin srbija opel insignia exclusive

Korisnici Opel Exclusive-a takođe mogu da izaberu završnu obradu boje:

  • Metalik, koja sadrži aluminijumske čestice u različitim veličinama
  • Biserni efekat, koja sadrži fragmente minerala ili čestice aluminijuma
  • Jednobojna obrada, za naročito jak ton, bez dodatnih sadržaja
  • Lakirana završna obloga (završni sloj prozirnog laka je lagano obojen, dajući ovoj intezivnoj i sjajnoj boji dodatnu dubinu)
auto magazin srbija opel insignia exclusive
Posetite prodavca Opela- i stručnjaci će odraditi ostalo

Prva stanica na putu do Insignije iz snova je lokalni prodavac Opel automobila. Klijent preda, na primer, uzorak boje u vidu slike, fotografije ili koda određene boje, i proizvodnja unikatne Insignije može da počne.

Produkcija ekskluzivnog modela počinje u fabrici u Riselshajmu. Nakon potapanja u komoru za farbanje, gde se nanosi osnovni premaz, karoserija se privremeno uklanja sa redovne proizvodne linije.

auto magazin srbija opel insignia exclusive

Istovremeno, stručnjaci za Exclusive su već počeli sa radom. Nedeljama pre nego što zapravo dodirnu pravu karoseriju, oni počinju da razvijaju boju automobila.

auto magazin srbija opel insignia exclusive

Postepeno, oni se približavaju izboru kupca. Kada su stručnjaci spremni, klijent dobija primer boje u vidu automobila dužine 15 centimetara. Ukoliko je kupac zadovoljan, pravi se oko 9 kilograma ove boje.

auto magazin srbija opel insignia exclusive

To je dovoljno za farbanje karoserije, krovne antene, kućišta retrovizora i drugih dodatnih delova. Precizna formula boje je arhivirana i klijent dobija svoj lični „Identitet boje”.

Ova oznaka se takođe može pronaći i unutar automobila, u slučaju da je ta boja ponovo potrebna.

auto magazin srbija opel insignia exclusive

Kada su svi delovi u odabranoj boji, karoserija se vraća na proizvodnu liniju. Insignia Exclusive se tada kompletira u kompjuterski kontrolisanom procesu, sve dok ne napusti proizvodnu liniju kao potpuno opremljen, gotov automobil.

Čak je i maska za pametni telefon dostupna u izabranoj boji sa Opel Exclusive logoom!

auto magazin srbija opel insignia exclusive

Više od boje – tu je i dobra oprema za Insigniju Exclusive

Prednosti Opel Exclusiva idu dalje od gotovo neograničene raznovrsnosti boja i završne obrade. Kupci takođe svoj automobil iz snova mogu ukrasiti neobičnim crnim eksterijerom visokog sjaja (“High Gloss Black Exterior”).

Uobičajeno hromirani delovi kao što su maska hladnjaka, svetla za maglu, okviri prozora i – u Sports Tourer i Country Tourer verzijama – krovne šine su transformisane u crnu boju visokog sjaja.

auto magazin srbija opel insignia exclusive

Specijalni točkovi od lakih legura sa prečnikom od 18 i 20 inča su takođe dostupni. Unutra, klijenti mogu dodatno da personalizuju svoj automobil ekskluzivnom kožom i ukrasnim detaljima, koji se mogu kombinovati i sa opcijama „regularne” Insignije.

Za dodatne informacije o Opel Exclusive Insigniji pozovite ili posetite Opel ovlašćene prodavce koji učestvuju u prodaji ovog ekskluzivnog modela: Autopromet doo i PSC Auto.

auto magazin srbija opel insignia exclusive

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Lifestyle Najnovije

Sli ni tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina na kioscima!

prelistaj

Auto magazin na twitteru

vaši Komentari

Па што није објављено то обавештење које су они послали свим домаћим медијима о снимању [...]

Ovakva rešenja mogu da pomognu. Gužve u velikim gradovima su stvarno postale nesnosne. I Beograd [...]

dobro objasnjenje [...]

Baš lepo izgleda [...]

Unutra osveženje, digitalni instrumenti i klima, spolja restilizacija sedmice [...]

preuzmite auto magazin za android

Translate magazinauto.com

Preuzmite Auto magazin za android

Translate »