Odlično opremljeni Suzuki Baleno već čeka kupce u Srbiji

Novi "suzuki baleno" na tržište je stigao u verzijama koje su krcate opreme, po čemu se razlikuju od konkurencije u B plus segmentu.

“Suzuki baleno” od starta prkosi konkurentima po paketima opreme koje kupci očekuju pri nabavci automobila znatno više kategorije.

Recimo, već osnovni “komfor” paket opreme, između ostalog, sadrži klima-uređaj, elektropodizače prednjih prozora, daljinski centralnu bravu, audio uređaj sa CD i MP3, USB standardima, kao i blutut vezom. Tu je i kožni volan sa komandama za audio uređaj, kao i putni računar, elektropodesivi retrovizori u boji vozila, tonirana stakla, ABS sa EBD funkcijom, ESP, BAS (sistem pomoći pri naglom kočenju), TPMS (sistem nadzora pritiska u pneumaticima), prednji i bočni vazdušni jastuci, vazdušne zavese,  ISOFIX sistem pričvršćivanja dečijeg sedišta, LED dnevna svetla inkorporirana u prednji branik itd.

magazinauto.com suzuki baleno 2016 promocija preview

Ako ovome dodamo radarsku asistenciju pri kočenju, adaptivni tempomat, multimedijski sistem osetljiv na dodir sa navigacijom, kameru za vožnju unazad, led svetla sa senzorom, senzor za kišu, grejače sedišta, automatski klima-uređaj, pametni ključ, aluminijumske naplatke od 16″…, stiže se do najluksuznije varijante “balena” – “elegans”.

Uvoznik, prodavac i serviser, beogradska kompanija Euro Sumar, nudi vam test auto, a prve utiske u vožnji možete pročitati u našoj ekskluzivnoj promociji “suzuki balena”. Inače, zavisno od verzije i nivoa opreme, cene “suzuki balena” s motorom “dualdžet” kreću se od 10.500 do 15.200 evra, a sa “busterdžet” motorom od 15.800 do 17.800 evra.

magazinauto.com suzuki baleno 2016 promocija preview

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring