Opel Corsa 1,4 turbo 150

Opel je predstavio novu verziju popularne "korse" sa turbo-benzinskim motorom zapremine 1,4 litra sa 150 konjskih snaga. Ona je namenjena ljudima koji uživaju u žustrim automobilima, ali im je neophodna doza uglađenosti i svakodnevne upotrebljivosti

Mali, ali snažni motor je namenjen za ljubiteljima kultivisane agresije. Sa 150 konjskih snaga i 220 Nm maksimalnog obrtnog momenta, iz mirovanja do “stotke” stiže za 8,9 sekundi, a maksimalna brzina iznosi 207 km/h. Pri tome, fabrika deklariše prosečnu potrošnju na samo 5,9 litara benzina na pređenih 100 km.

auto magazin www.magazinauto.com opel corsa korsa 1.4 turbo

Dok je “korsa OPC” dostupna isključivo u verziji s troja vrata, “1,4 turbo” je dostupan i u verziji s petora vrata. U Nemačkoj verzija sa troa vrata može da se nabavi od 17.380 evra, a petovratna varijanta košta od 18.130 evra.

auto magazin www.magazinauto.com opel corsa korsa 1.4 turbo

Kupci mogu da biraju između dva različita nivoa opreme. Jedna je mladalačka, sveža i sportska “kolor edicija”, a druga je sofisticirana i bogato opremljena “inovejšn” verzija. Tu je i dodatni “turbo plus” paket koji donosi vizelne elemente “OPC” varijante.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring