Auto magazin

Opel Fest se nastavlja do kraja godine

Opel Fest se nastavlja do kraja godine
03.12.2013.

Opelova akcija se nastavlja. Osim specijalnih cena za nove automobile nisu zaboravljeni ni vlasnici polovnih uz posebne popuste i cene za zimsku kontrolu i potrošni materijal

Nakon završene manifestacije “opel fest” koji se održao u hali 5 Beogradskog sajma u periodu od 23. novembra do 1. decembra 2013. godine, kompanija Opel nastavila je sa svojom novogodišnjom ponudom u Opel dilerstvima širom Srbije. Akcija traje do kraja godine.

Kompletna lista vozila na akciji nalazi se na sajtu www.opel.rs sve vreme trajanja akcije. Tu se u svakom trenutku mogu pronaći ažurne, pouzdane i detaljne informacije o Opel vozilima koja se nalaze na centralnom lageru, kao i o vozilma koja su raspoloživa na pojedinačnim dilerskim lagerima. Obezbeđena je i brza pretraga, pa svi zainteresovani kupci mogu da pronađu automobil koji ih zanima preko odabira modela, boje ili dilerstva, a podaci su aktuelni i tačni jer se liste vozila svakodnevno ažuriraju. Ukoliko su budućem kupcu potrebne dodatne informacije, omogućeno ja da u kontakt sa dilerima stupi vrlo brzo i lako, jer se na sajtu mogu pronaći svi njihovi podaci – adresa i mapa, broj telefona, e-mail i Internet adresa.

U okviru akcije OPEL SERVICE 4+ program poklanja i besplatan pregled i kontrolu antifriza za sva vozila starija od 4 godine. A tu su i originalni rezervni delovi po povoljnim cenama: metlice brisača od 1,796 dinara, akumulatori od 9,607 dinara, kočione pločice od 6,177 dinara i mnogi drugi.

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Info

Slični tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina!

vaši Komentari

Nepotrebno gubljenje vremena i para. Nema razloga za uvođenje ovakvih tehnologija koje samo poskupljuju cenu [...]

KOliko dugo se čekaju ovi uređaji koji su i više nego potrebni. Biće greška ako [...]

Izašao je podatak da su svake godine vozila šira za 1 cm u proseku. Tako [...]

Konačno. Parkiranje je jedna od najtežih operacija za vozače. Parking mesta su sve manje brojna [...]

Iz serije u seriju svi automobili postaju sve ružniji i bezlični.Ovaj auto nije izuzetak.Tehnologija napreduje,a [...]

Ovo je super uradjen terenac!!! [...]