Osvežen Volkswagen Sharan

Folksvagen je objavio fotografije redizajniranog MPV modela "šaran". U odnosu na dosadašnju verziju, nema značajnijih razlika osim u blago promenjenim svetlosnim grupama.

Folksvagen je objavio fotografije redizajniranog MPV modela “šaran”. U odnosu na dosadašnju verziju, nema značajnijih razlika osim u blago promenjenim svetlosnim grupama.

auto magazin redizajniran vw sharan 1

Zadnja svetla su dobila LED tehnologiju, a tu su i nove aluminijumske felne. U unutrašnjosti je ubačen novi multimedijalni uređaj sa bržim procesorom koji je još kompatibilniji sa najnovijim verzijama operativnih sistema pametnih telefona.

auto magazin redizajniran vw sharan 2

Svi motori od sada ispunjavaju Euro 6 standarde o emisiji izduvnih gasova. Osnovni benzinac je 1,4 TSI od 150 KS, dok je za jaču verziju namenjen 2,0 TSI od 220 “konja”.

auto magazin redizajniran vw sharan 3

Gama dizelaša počinje 1,6 TDI motorom od 115 KS, dok je 2,0 TDI dostupan u varijantama sa 150 i 184 konjske snage. Ko želi, može da poruči i šestostepeni DSG menjač, osim uz najslabiji motor.

auto magazin redizajniran vw sharan 5

Bitno je i to da je “šaran” dobio najnovije sisteme za aktivnu bezbednost kao što su uređaji za automatsko kočenje u slučaju predviđanja sudara, ali i nakon njega. Tu su još adaptivni tempomat, sistem za kontrolu mrtvog ugla i napuštanja saobraćajne trake, kao i treća generacija sistema za automatsko parkiranje.

auto magazin redizajniran vw sharan 4

Premijera redizajniranog “šarana” je planirana za desetak dana u Ženevi a prodaja počinje već u aprilu mesecu.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring