Auto magazin

Fijat nastavlja sa programom reciklaže

Fijat nastavlja sa programom reciklaže
03.07.2015.
Dodatne pogodnosti

Kompanija FCA Srbija nastavlja sa svojim uspešnim programom reciklaže i nudi finansijske olakšice pri kupovini novog automobila svakome ko reciklira svoj stari automobil, kao i dodatne pogodnosti za zamenu "staro za novo" domaćeg vozila

Svako ko se odluči da reciklira svoj automobil stariji od 15 godina i podnese dokaz o reciklaži u prodajnim centrima kompanije FCA Srbija, dobija značajne pogodnosti prilikom kupovine novog automobila.

auto magazin fiat 500L reciklaža recikliranje je cooll

U slučaju da je automobil stariji od 15 godina, kompanija FCA Srbija umanjuje cenu novog automobila iz svoje ponude za 2.000 evra. U slučaju da reciklirate automobil stariji od 20 godina iznos koji se umanjuje prilikom kupovine novog automobila iznosi 2.500 evra.

Ovo prodajnom akcijom obuhvaćena je cela gama modela “500L”, “500” i “punto”. Potvrdu o izvršenoj reciklaži starog automobila mogu da daju svi zvanični reciklažni centri u Srbiji. Listu tih centara možete da dobijete kod svakog prodavca Fijatovih vozila.

auto magazin fiat 500L reciklaža recikliranje je cooll

Automobil koji reciklirate ne mora da bude u voznom stanju, ali mora da bude u celosti, kako to kažu u reciklažnim centrima.

Pored pogonosti koje dobijate prilikom reciklaže polovnog automobila, FCA nudi i druge pogodnosti prilikom kupovine. Tako za gotovinsku kupovinu automobila dobijate popust od 1.000 evra, dok prilikom kupovine staro za novo popust iznosi 1.500 evra.

Novost je da FCA daje bonus od 2.500 evra na procenjenu vrednost vozila, prilikom kupovine “staro za novo” ako dovezete vozilo domaće proizvodnje, poput “juga”, “zastave”, “zastave 10” ili “putna klasik”.

Auto magazin_Punto_Sport_2013-08

Tu je i ponuda beskamatnog kreditiranja za sume do 9.000 evra. Ovi popusti nisu kumulativni, odnosno, na primer, ne možete da dobijate popust i za reciklažu i za plaćanje u gotovini.

Reciklaža automobila starog više od 20 godina može da vam donese veliki benefit. Tako “fijat 500L” opremljen klima uređajem, tempomatom i multimedijalnim uređajem sa ekranom osetljivim na dodir može da se kupi već za 10.400 evra, umesto za 12.900 evra, kolika mu je redovna cena.

auto magazin umberto januceli fiat tri pitanja

Promotivna akcija je važeća u obe opcije ali nije kumulativna sa drugim promotivnim prodajnim akcijama. To znači da kupac može da uzme neki finansijski paket putem ponuda banaka, nađe sebi najpovoljniju ponudu i pronađe popust od strane dilera.

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Info

Slični tekstovi

1 komentar

  1. Milena
    Milena June 17, 19:06

    Ova reciklaza je dobra inicijativa. Kolika god da je pomoc pri kupovini automobila, dobro dodje.

    Reply to this comment

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina!

Auto magazin na twitteru

vaši Komentari

Ove godine sam kupio novu Mazdu 3 sa 186ks i automatskim menjacem. Prodavac me je [...]

I moram da dodam da Mazda ima potrosnju ne manju od 9.5l i to kombinovane [...]

Možda ipak malo predugačak članak, ali sve u svemu ok! [...]

Buba je vanvremenski auto. Šteta što je više ne proizvode. Nova Buba nije adekvatna zamena, [...]

Moja Mazda 2.2 175D AT, Revolution too, kupljena pre 5 i po godina, nova u [...]

NE verujem da će puno postići, pre je neko vrdanje, da zaobiđu stroge propise i [...]

Preuzmite Auto magazin za android

Weather Data Source: das wetter heute in Belgrad