Auto magazin

Otkrivena unutrašnjost nove Fabije

Otkrivena unutrašnjost nove Fabije
27.08.2014.
Konzervativno i praktično

Poslednje dve nedelje Škoda ne prestaje da nas drži u neizvesnosti kada je u pitanju nova "fabija". Polako su otrkiveni deo po deo karoserije a sada je došla na red i unutrašnjost

Poslednje dve nedelje Škoda ne prestaje da nas drži u neizvesnosti kada je u pitanju nova “fabija”. Polako su otrkiveni deo po deo karoserije a sada je došla na red i unutrašnjost.

Prikazana je samo jedna fotografija komandne table za koju pretpostavljamo da opsuje kako će izgledati najbolje opremljena verzija. Tu je taster za startovanje motora umesto kontakt-brave, tako da se može zaključiti da će ovaj model po prvi put dobiti i hends-fri otključavanje, odnosno bez vađenja ključa iz tašne ili džepa.

Automatska “klima” ima jednu zonu a iznova je dizajniran i upravljač sa specifičnim tasterima koji do sada nisu viđeni ni na jednom modelu VW grupe. Novina je i multimedijalni uređaj koji će imati mogućnost da prepozna veliki broj aplikacija sa telefona korisnika, što će olakšati njegovo korišćenje tokom vožnje.

Zanimljivo je da će auto biti kraći od prethodnika za osam milimetara ali će kabina za isto toliko biti duža! Najavljen je veći komfor u unutrašnosti, a povećan je i prtljažnik na zaista impozantnih 330 litara. Ipak, nije i najveći s obzirom da, na primer,”honda džez” ima prtljažnik zapremine 379 litara.

Prethodnih nedelja imali smo prilike da se upoznamo sa izgledom karoserije ali i nekim tehničkim detaljima o čemu možete prošitati ovde:

Pročitajte i ovo: Otkriven ceo auto – nova Škoda Fabia!

 

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Svet

Slični tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina!

Auto magazin na twitteru

vaši Komentari

Dali imate i polovne automobile. Opel corsa 3 vrata sa automatskim menjacem. Koja je cena [...]

Kaže se čuvene firma za autopresvlake a niko nije čuo za njih. O presvlakama i [...]

Da li toyota ima neki jeftiniji model N1, na primer yaris ili tako nešto, može [...]

Displej, tj digitalni kokpit ne odaje utisak premiuma, vec naprotiv, deluje jeftino, crna amorfna plasticna [...]

Lep auto.. Kupicu ga [...]

Na zallost,vas komentar je previse u crno-belom maniru. Globalno zagrevanje i energetska efikasnost su,na zalost,i [...]

Preuzmite Auto magazin za android

Weather Data Source: das wetter heute in Belgrad