Otkrivena unutrašnjost Škode Kodiaq

Epitet "naj" nije neuobičajen za Škodine modele. Najnoviji proizvod češke fabrike ima mnogo toga čime može da se pohvali - jedna od glavnih karakteristika je i najveći prtljažnik u klasi

Škoda nas već duže vreme lagano zagreva povodom svetske premijere prvog velikog SUV modela koji će zvanično biti prikazan javnosti u četvrtak, 1. septembra, tačno u 19 časova.

Mnogi detalji karoserije su već otkriveni, a sada su nam dostupne i fabričke fotografije unutrašnjosti velikog krosovera sa sedam sedišta.

auto magazin srbija skoda kodiaq unutrasnjost interior

Kao i u slučaju ostalih modela Škode, i “kodijak” (Škoda Kodiaq) donosi više prostora u odnosu na konkurente, pa čak i one unutar VW koncerna.

auto magazin srbija skoda kodiaq unutrasnjost interior

Osim toga što će moći da preveze sedam putnika, “kodijak” može da se pohvali ogromnim prtljažnikom zapremine 720 litara, za koji Škoda tvrdi da je najveći u klasi. Obaranjem naslona zadnjih sedišta, zapremina tovarnog prostora se povećava na 2.065 litara!

auto magazin srbija skoda kodiaq unutrasnjost interior

Ako ste nestrpljivi da vidite kako nova “škoda kodijak” izgleda, evo promotivnog videa u kome su otkriveni neki detalji karoserije:

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring