Ovo su najnoviji Chery modeli koji stižu u Srbiju

Chery uskoro dolazi u Srbiju sa novom pro serijom modela i sa globalnim FX modelom. Do sada je Chery izvozio automobile u više od 80 zemalja i regiona, osnovao 10 fabrika u inostranstvu, ima više od 1.500 dilera i servisa širom sveta, te je akumulirao 10 miliona globalnih korisnika, uključujući 2,1 milion korisnika u zemljama s druge strane okeana, zauzimajući tokom 19 uzastopnih godina prvo mesto u izvozu putničkih automobila u Kini.

Chery Automobile je oduvek pridavao značaj evropskom tržištu, a u automobilskom sektoru posebno ceni bolje prihvatanje korisnika i bolju infrastrukturu. Očigledno je da će Srbija postati Cheryeva strateška lokacija, ne samo važno tržište za ubrzanje Cheryevog procesa globalizacije, već i odskočna daska za potpuni ulazak brenda Chery u Evropu.

Modeli Pro serije opremljeni su najnovijom Chery tehnologijom i imaju karakteristična svojstva PRO modela. Za razliku od Cheryevih prethodnih modela, modeli porodice PRO su kompletno unapređeni.

Među njima je TIGGO 8 Pro, najnoviji model, sa laserski brušenim dekorativnim panelima, stvarajući elegantnu teksturu. U isto vreme, TIGGO 8 PRO je opremljen sa 12 ADAS funkcija kao što su automatsko pokretanje i zaustavljanje, ACC adaptivni tempomat , AEB sistem automatskog kočenja, FCW upozorenje na sudar sa prednje strane i tako dalje.

Chery FX

Uz podršku inteligentnog podešavanja, ovaj model ne samo da izražava osećaj za buduću tehnologiju, već što je još važnije, može u velikoj meri poboljšati bezbednost putovanja.

TIGGO 7 PRO predstavlja potpuno novi dizajn TIGO porodice, sa stilizovanim elementima poput velike heksagonalne prednje rešetke u obliku dijamanta, prodornih LED zadnjih svetala, i atraktivan dizajn i teksturu unutrašnjosti.

Posebno uz podršku  pametnih  tehnologija kao što su veliki centralni kontrolni ekrani, indukciona električna vrata prtljažnika i bežično punjenje za mobilne telefone, TIGGO 7 PRO pruža iskustvo pametnog automobila koje je ispred drugih modela iste klase. Do sada je TIGGO 7 PRO lansiran na ključnim tržištima kao što su Čile, Saudijska Arabija i Peru, i dobro je prihvaćen od strane lokalnih potrošača.

FX predstavlja novi stil tehnologije budućnosti, namenjen grupi korisnika koja voli da isproba nove stvari. Opremljen je sa dva  ekrana veličine 10,25 inča, 4.0 Human-Machine interfejsom, kao i sa 16 bezbednosnih funkcija za pomoć u vožnji. Napredni ADAS integriše inteligentnu tehnologiju u sve aspekte vožnje.

U budućnosti, pored lansiranja vozila na tradicionalna goriva u Srbiji, Chery će se fokusirati na uvođenje električnih i drugih vozila pokretanih novim izvorima energije kako bi pomogao razvoju srpske auto-industrije.

1 KOMENTAR

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring
Prijavite se na Newsletter Auto magazina

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring