Parkirao BMW M3 u dnevnu sobu za vreme uragana Matthew

Originalna ideja da se zaštiti auto od uragana stiže nam iz Orlanda. Ponosni vlasnik svog BMW-a M3 upakrirao je auto ni manje ni više nego u dnevnu sobu

Uragan Metju započeo je uništavanje 28. septembra i još uvek stvara ogromnu štetu. Mnogi Amerikanci su se pripremili za nadolazeću oluju, ali niko kao instagram  član Jalilsup.

Ovaj dvadesetšestogodipnjak koji živi u Orlandu u državi Florida odlučio je da je najsigurnije da svog ljubimca na četiri točka – srebrni BMW M3 E30 zaštiti tako što će ga parkirati na najsigurnije mesto – u svoju dnevnu sobu.

auto magazin rs srbija bmw m3 garaza uragan

Na svu sreću, kuća ima dvokrilna vrata kroz koja je mogao da uveze auto. Odmah uz njega je postavio kauč, da bude blizu voljenog automobila. Na podu su pločice, tako da nije morao da brine ni o čistoći.

auto magazin rs srbija bmw m3 garaza uragan

 

U jednom od videa koje je objavio, vidi se kako uz pomoć prijatelja isteruje auto napolje, nakon što je prošao uragan. Sa svake strane vrata je ostao tek po neki centimetar…

auto magazin rs srbija bmw m3 garaza uragan

Da ima dobar smisao za humor pokazuju i fotografije koje je napravio. Kauč je postavio tako da mu BMW bude na dohvat ruke, a umesto televizora, draže mu je da gleda svoj auto za vreme obroka.

auto magazin rs srbija bmw m3 garaza uragan

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring