Pas pojeo krilo Aston Martina

Svinja pojela "trabant" - nekad smo se šalili sa ovim istočno-nemačkim automobilom zbog materijala od kog je napravljen. Sada se to isto desilo jednom "aston martinu" koga je zamalo "pojeo" - pas

Četrdesetvogodišnji Englez Rojston Grimsted je ostao bez svog psa i dela automobila. Naime, prema pisanju britanskog Dejli Mejla, u večernjim satima je primetio da već dugo nema njegovog ljubimca, četvorogodišnje kuje.

Kada se konačno pojavila, po njoj su bile bele pahuljice, tako da je prvo pomislio da je ulovila neku pticu i da je perje po njoj. Međutim, stvarnost ga je šokirala.

Po psu su bili tragovi fiberglasa sa njegovog “aston martina DB9 volante”, čija je vrednost procenjena na oko 100.000 evra. Pas je gotovo u potpunosti izgrizao blatobran automobila a šteta je procenjena na oko 4.000 evra.

Grimsted kaže da pas nikada do tada nije grizao stvari, a po proceni psihologa za životinje, pas je to uradio u naletu ljubomore. U svakom slučaju, pas je dat na usvajanje jer vlasnik više ne želi da čuje za njega.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring