Počela nova karting sezona na stazi Autokomerc

Autokomerc Karting Centar je zvanično otvorio ovogodišnju karting sezonu za sve ljubitelje ove popularne sportske discipline

Tačno pre 15 godina Beograd je, zahvaljujući kompaniji Autokomerc, dobio prvu profesionalnu karting stazu, čiji je kvalitet potvrđen licencom FIA C Međunarodnog karting komiteta (CIK). To je ujedno i potvrda da kartodrom zadovoljava  najstriktnije zahteve za održavanje međunarodnih takmičenja, kao i da je pitanje bezbednosti usklađeno sa internacionalnim karting standardima.

magazinauto.com srbija autokomerc karting centar

O popularnosti i atraktivnosti vožnje kartinga najbolje svedoče naši korisnici kojih je iz godine u godinu sve više. Sve je veći broj stranih gostiju, koji karting biraju  kao jednu od najboljih rekreativnih zabava i atrakcija prilikom posete Beogradu.

Autokomerc Karting centar poznat je i po činjenici da već tradicionalno organizuje   amatersko karting takmičenje „Budi pobednik“, koje će ove godine, osmi put za redom, početi u junu, a glavna nagrada za pobednika je automobil. Za sticanje prvih iskustava na raspolaganju je i škola kartinga. Karting Centar je otvoren svakodnevno od 10 do 22 časa, a u letnjem periodu i do ponoći.

magazinauto.com srbija autokomerc karting centar

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring