Počela prodaja nove Škode Superb u Srbiji

U četvrtak 25.06.2015. kompanija AutoČačak je u prestižnom beogradskom hotelu 88 Rooms, predstavila svoj isto tako prestižan model, novi "superb". U kompaniji Škoda kažu da je to “Najbolja Škoda ikada”

Prvi put, publika u Srbiji imala je čast da vidi novi model nedelju dana posle njegove svetske premijere, održane na Međunarodnom salonu automobila u Ženevi, u martu mesecu ove godine pre početka Salona automobila u Beogradu.

auto magazin srbija magazinauto.com škoda superb premijera u srbiji

Junska prezentacija je prva zvanična, kojom je i počela prodaja novog modela Škoda Superb na našem tržištu. Okupilo se preko 200 zvanica iz sveta biznisa, estrade, članova Škoda fan kluba i Škoda foruma, kao i pripadnika sedme sile.

Promociju je zvanično otvorio Direktor marketinga Dušan Cincar i regionalni direktor Škode za naš region, gospodin Miloš Kohuš, koji je na tečnom srpskom jeziku pozdravio zvanice. Dobru atmosferu je upotpunio i nastup Bojane Stamenov, naše predstavnice na ovogodišnjoj Pesmi Evrovizije.

Cne nove “škode superb” praktično nisu menjane u odnosu na prethodnu generaciju. Osnovni model sa 1,4 TSI motorom može da se nabavi već za 17.688 evra, dok najjeftiniji dizelaš košta 19.128 evra.

auto magazin srbija magazinauto.com škoda superb premijera u srbiji

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring