POKLANJAMO: Microlink CD-Changer emulator

Za sve naše čitaoce, firma Mikrolink (Microlink) i Auto magazin u novom broju poklanjaju dva uređaja koji omogućavaju korišćenje memorijskih kartica u automobilu. Takozvani CD čejndžer emulator se koristi za čitanje kartica velikog kapaciteta, bilo da je u pitanju USB stik, ili mikro SD kartica

U decembarskom Auto magazinu, koji je već na kioscima, imate priliku da osvojite poklon uređaj koji će dobro doći svima koji vole da imaju svoju muziku na memorijskoj kartici. Ugradnja uređaja je jednostavna – povezuje se za postojeći konektor audio uređaja, i zatim kablom sprovodi do komande table ili kasete ispred suvozača. Omogućeno je upravljanje pomoću komandi na volanu, uz zvuk CD kvaliteta.

Da biste osvojili poklone potrebno je da popunite kupon iz Auto magazina i pošaljete ga na našu adresu. Imena dobitnika objavićemo u narednom, januarskom broju Auto magazina.

Auto-magazin_testovi
Osim nagradne igre, u novom broju AM pronaći ćete i najnovije testove aktuelnih automobila sa domaćeg tržišta, kao i ekskluzivni test Mercedesa-AMG GT!

Auto-magazin_Naslovna

1 KOMENTAR

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring