Popusti do 2400 evra na Citroën modele sa lagera

1

Citroen uvek ima modele na lageru koji se mogu kupiti po specijalnim cenama. Ovaj put, na akciji su C3 Aircross i C5 Aricross.

Manji može da se pohvali sjajnom ponudom prostora, ali i velikim prtljažnikom od 410 litara. Vozila na lageru imaju prilično bogatu opremu koja uključuje navigacioni uređaj, 12 sistema za pomoć u vožnji, dvobojnu karoseriju, audio sistem sa 7“ Touch Screen ekranom u boji, kameru za vožnju unazad, aluminijumske felne od 16“, LED dnevna svetla…

Auto magazin Srbija Test Citroën C3 AircrossC5 Aircross SUV izdvajaju prepoznatljivi detalji kao što su štitnici Airbump, veliki točkovi prečnika 18 inča i specijalno dizajnirani krovni nosači.

Najvažnija razlika u odnosu na konkurente su Citroenovo oslanjanje na hidrauličnim progresivnim jastucima i sedišta Advanced Comfort, od memorijske pene.

auto magazin srbija test citroen c5 aircrossSva vozila na lageru opremljena su i funkcijom Grip Control sa Hill Descent Assist za vožnju van asfalta, sa 20 najnovijih sistema za pomoć vozaču u vožnji, navigacionim sistemom Citroën Connect NAV ili kamerom za vožnju unazad.

Dodatne informacije možete pronaći na www.citroen.rs.

auto magazin srbija test citroen c5 aircross

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring