Porše Beograd Ada domaćin Festivala Brazilske kulture 2014.

Porše Beograd Ada biće domaćin Festivala brazilske kulture 2014. U salonima Audija, Poršea i Seata u periodu od 6. do 9. novembra biće ugošćeno 25 predavača Kapuere, Điu-đice i plesova Samba, Frevo, Foro, Brazilijan šejk i Afro dens iz Brazila

Porše Beograd Ada biće domaćin Festivala brazilske kulture 2014. U salonima Audija, Poršea i Seata u periodu od 6. do 9. novembra biće ugošćeno 25 predavača Kapuere, Điu-đice i plesova Samba, Frevo, Foro, Brazilijan šejk i Afro dens iz Brazila.

Saloni Porše Ada će biti otvoreni za sve zainteresovane koji bi samo da gledaju ili da se i sami priključe ovim plesovima a učiće ih najbolji brazilski majstori koji su u Beograd došli specijalno za ovu priliku.

Festival brazilske kulture i SEAT 1
Sjajno umeće izvođenja Capoeire pokazao je i generalni direktor Porsche SCG, Manolito Vujičić (levo)

Svakoga dana festivala prvih sat vremena (radnim danima od 17 do 18 časova i vikendom od 10 do 11) svi zainteresovani će moći da učestvuju u promo časovima.

Uz sve to, biće organizovani i seminari do 22 časa, nakon čega će se brazilska energija preneti u beogradske restorane i klubove.

Dodatne informacije vezane za raspored planiranih aktivnosti možete pronaći na sajtu Festivala brazilske kulture www.fbk.rs.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring