Pravi partner: Kia Auto ustupila Ceed na super test!

Višegodišnji partner Auto magazina, kompanija Kia Auto Beograd, obezbedila je našoj redakciji benzinsku verziju novog modela Ceed, koji ćemo narednih meseci detaljno predstaviti

Jedan od najpopularnijih i najnovijih modela na našem tržištu, “kija sid”, stigao je u redakciju Auto magazina na višemesečni, takozvani super test. Zahvaljujući saradnji i dugogodišnjem partnerstvu, Kia Auto Beograd je našim novinarima na raspolaganje stavila model “kija sid 1,6 GDI”, sa Style paketom opreme. Tokom dugotrajnog testa novinari AM preći će nekoliko hiljada kilometara i predstaviće vam sve prednosti ovog automobila, ponašanje u različitim uslovima vožnje, kao i detalje o potrošnji, prednostima održavanja, sedmogodišnje garancije i tako dalje.

Osim “kije sid”, naš partner obezbediće još nekoliko atraktivnih modela koje ćemo detaljno testirati narednih meseci. Prvo sledi model “sportidž” nove generacije, kao primer značajnog proboja Kije u sam vrhe svetske produkcije SUV vozila. Potom je, za kraj leta, dogovoren i super test jednog ekskluzivnog modela koji će se tek pojaviti na našem tržištu i koji će za sada ostati samo – enigma.

Auto magazin Kia Super test ceed

Kao što možete videti, već smo napravili prve fotografije “sida” na probnoj vožnji, a prvi kompletan materijal i detaljan test ovog automobila možete očekivati u majskom broju Auto magazina, kao i na našem sajtu.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring