Auto magazin

Predserijski Opel Combo Life predstavljen domaćoj javnosti

Predserijski Opel Combo Life predstavljen domaćoj javnosti
25.06.2018.
Sedam sedišta

Combo Life predviđen je za sedam putnika i već je dobio epitet najboljeg prijatelja porodice. Ovo je treći Opel automobil razvijen u okviru PSA grupacije

U Beogradu je ekskluzivno u sjajnoj atmosferi, začinjenoj fudbalskim navijačkim duhom, pretpremijerno predstavljen Combo Life.

Brojni mediji imali su priliku da se uvere u sve performanse ovog vozila na eksluzivnom ručno rađenom primerku iz pretprodukcije.

Combo Life predviđen je za sedam putnika i već je dobio epitet najboljeg prijatelja porodice. Ovo je treći Opel automobil razvijen u okviru PSA grupacije.

auto magazin srbija opel combo life

Combo Life je predstavnik pete generacije Combo vozila koje je Opel počeo da proizvodi pre više od 30 godina, ali je prvi koji je projektovan kao putnički automobil.

“Combo Life je veoma važan model u našem portfoliju. On će vam otkriti jedan sasvim novi Opel, osvežen novim dizajnom i ojačan izvrsnim kvalitetom I performansama.

S obzirom da je PSA vodeći proizvođač u CV segmentu u Evropi, mi očekujemo da će novi model biti značajan podsticaj daljem rastu Opela i učvršćivanju imidža vodećeg brenda u našoj zemlj i regionu”, rekao je Dragan Nenadović, direktor Opela za Srbiju, Crnu Goru, Makedoniju, Bugarsku I Albaniju na ekskluzivnoj promociji u Beogradu.

auto magazin srbija opel combo life

Combo Life ima mnoštvo fisoko tehnoloških funkcija, a pre svega one koje se odnose na bezbednost putnika: upozorenje na sudar sa vozilom ispred sa prepoznavanjem pešaka, automatsko kočenje u hitnim situacijama, upozorenje na pospanost vozača, pomoć za ostanak u saobraćajnoj traci.

Među visoko tehnološkim funkcijama su i one koje se odnose na komfor, kao i pametne funkcije (automatski tempomat, čitač saobraćajnih znakova, upozorenje za mrtav ugao).

auto magazin srbija opel combo life

Combo Life se proizvodi u dve dužine – standardnoj (4,40 m) i dugoj (4,75 m). Velika zapremina prtljažnog prostora pruža dodatni osećaj komfora tokom dugih putovanja.

Još jedna od prednosti Combo Life-a su i dvoja klizna vrata koja omogućavaju lakši pristup. Benzinski i dizel motori u kombinaciji sa osmostepenim automatskim menjačem osiguravaju nisko trenje i visoku efikasnost ovog automobila.

Putnički automobili u Van B segmentu postaju sve popularniji o čemu najbolje svedoči zabeležen porast od 26 % registrovanih putničkih vozila u 2017.godini u odnosu na 2013.godinu.

auto magazin srbija opel combo life

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Info Najnovije

Slični tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina!

Auto magazin na twitteru

vaši Komentari

Da li ima ko da zna da mi napravi elektronski karburator za golfa2 [...]

Dali imate i polovne automobile. Opel corsa 3 vrata sa automatskim menjacem. Koja je cena [...]

Kaže se čuvene firma za autopresvlake a niko nije čuo za njih. O presvlakama i [...]

Da li toyota ima neki jeftiniji model N1, na primer yaris ili tako nešto, može [...]

Displej, tj digitalni kokpit ne odaje utisak premiuma, vec naprotiv, deluje jeftino, crna amorfna plasticna [...]

Lep auto.. Kupicu ga [...]

Preuzmite Auto magazin za android

Weather Data Source: das wetter heute in Belgrad