Pretpremijera: Audi Q6 E-Tron

Audi je iskoristio Sajam automobila u Minhenu kao platformu za pretpremijeru Q6 e-tron modela. S obzirom na to da je proizvođač automobila već otkrio pogonski sklop i spoljni dizajn ovog crossovera nekoliko meseci ranije, trenutni fokus je na unutrašnjost koja je obogaćena tehničkim inovacijama.

Enterijer sadrži panoramski ekran koji se sastoji od digitalnog instrument klastera od 11,9 inča i infotainment sistema od 14,5 inča.

Audi Q6 E-Tron

Potonji se bazira na Android Automotive platformi i ima prodavnicu aplikacija, kao i digitalnog asistenta koji je predstavljen kao avatar.

Audi je naveo da se asistent neprestano uči iz vašeg ponašanja kako bi vas bolje razumeo i zadovoljio vaše potrebe.

Audi Q6 E-Tron

To omogućava asistentu da nudi proaktivne sugestije i pametne rutine, kao što je uključivanje grejanja sedišta kada temperatura padne ispod 10°C.

Model takođe može biti opremljen ekranom za suvozača od 10,9 inča. Ima tehnologiju koja mu omogućava da gleda filmove bez ometanja vozača.

Audi Q6 E-Tron

Q6 e-tron se može opremiti proširenim head-up displejem sa elementima virtuelne stvarnosti.

Projektuje informacije, kao što su uputstva za vožnju, na način da izgleda kao da su udaljene do 200 metara ispred vozila.

Audi Q6 E-Tron

Kupci takođe mogu dobiti svetlosnu traku za interakciju koja obuhvata gornju kontrolnu tablu i vizualizuje informacije poput pokazivača za skretanje i statusa punjenja.

Korisna nadogradnja je i premium audio sistem Bang & Olufsen sa 22 zvučnika, uključujući četiri integrisana u prednje naslone za glavu.

Audi Q6 E-Tron

Ostatak unutrašnjosti je prilično konvencionalan i sadrži volan sa ravnom donjom ivicom, naglašene crne detalje i ekološke podne prostirke napravljene od recikliranih ribarskih mreža, tepiha i industrijskog otpada.

Kupci takođe mogu dobiti dekoraciju od brušenog aluminijuma, breze ili slatkog duda.

Audi Q6 E-Tron

S Line varijanta ima reciklirani materijal Elastic Melange, mada je dostupan i Dinamica mikrofiberski materijal.

Kupci takođe mogu dobiti dekorativne umetke od antracitnog aluminijuma ili antracitne mreže opisane kao “tehnički izgledajući poliester sa haptičkom strukturom”.

Audi Q6 E-Tron

Što se tiče prtljažnog prostora, kupcima je na raspolaganju 526 litara. Moguće je povećati ih na 1.529 litara kada se zadnja sedišta preklope, a dodatnih 64 litara ima i u prednjem prtljažniku.

Audi Q6 E-Tron

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring