Pretpremijera Toyote Land Cruiser

Model koji Tojota najduže proizvodi u kontinuitetu jeste Land Cruiser koji se proizvodi još od 1951. godine prošlog veka. Sajamski posetioci imaju jedinstvenu priliku da se upoznaju sa najnovijom generacijom ovog modela koji još uvek nije zvanično predstavljen na našem tržištu.

Pored njega, Tojota Srbija predstavlja ostatak game koju predvodi Prius. U verziji sa plag-in hibridnim motorom od dva litra i 223 KS, u „elegant“ nivou opreme „prijus“ tokom trajanja sajma će moći da se kupi po ceni od 46.990 evra što je tri hiljade manje od njegove standardne cene.

U ponudi će biti i Corolla familija, odnosno hečbek, sedan, karavan i „kros“ verzije ovog modela. Cena sedana u verziji sa benzinskim motorom od 1,5 litra, 125 KS, manuelnim šestostepenim menjačem i početnim „tera“ paketom opreme trenutno ima cenu od 20.990 evra umesto 23.490 što je standardna cena. I krosover verzija se može kupiti po nižoj ceni i to za dve hiljade evra.

Najprodavaniji Tojotin model Yaris tokom sajma će, takođe, moći da se kupi uz uštedu, za 17.990 evra, „kros“ od 19.990, a isti automobil ali sa hibridnim motorom ima cenu od 25.790 uz uštedu od 5.100.

I SUV „RAV4“ ima povoljniiju sajamsku cenu. Verzija sa hibridnim motorom od 2,5 litara od 218 KS u „limited“ opremi, sa prednjim pogonom, sada košta skoro 3.000 evra manje i može se kupiti po ceni od 40.990.

Sniženje je obuhvatilo i „C-HR“ čija je prodaja na našem tržištu počela pre par meseci, a cena je umanjena za 500 evra za 1,8 hibrid u „C enter“ opremi koji košta 33.490.

Na štandu u hali 1 je i ostatak game Tojote – pikap Hilux, potpuno električni „bZ4X“, i komercijalno vozilo „proejs“ u kargo i putničkoj verziji. Pripremljena je i određena količina vozila koja je spremna za brzu isporuku.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring
Prijavite se na Newsletter Auto magazina

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring