Prvi provozajte novu Toyotu Avensis u subotu

Ukoliko ste planirali da kupite novu "tojotu" a nemate vremena preko nedelje da svratite u salon i organizujete test vožnju, TCB će u subotu 3. oktobra na Košutnjaku organizovati test vožnje svih modela Tojote a pre svega novog "avensisa" koji samo što je stigao u Srbiju

U organizaciji Tojota Centra Beograd (Toyota Centar Beograd) svi zainteresovani kupci će među prvima u našoj zemlji moći da provozaju najnoviju “tojotu avensis”.

Događaj će biti priređen u subotu 3. oktobra od 11 do 14 časova u restoranu Aleksandar klub na Košutnjaku a test vožnje će biti organizovane na čuvenoj kružnoj stazi.

auto magazin toyota avensis 2016

Prodajni savetnici Tojote Centar Beograd će pružati sve informacije ne samo o novom “avensisu”, već i novom “aurisu” i “ravu 4”, koji će takođe moći da se probaju na licu mesta. Za “rav4” je pripremljena i specijalna ponuda i to za ograničenu količinu vozila sa “2,0 D-4D” motorima.

auto magazin toyota avensis 2016

Ukoliko želite da rezervišete mesto u ovom “tojota branču”, to možete da učinite preko Tojota Centar Beograd internet stranice.

auto magazin toyota avensis facelift

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring
Prijavite se na Newsletter Auto magazina

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring