Auto magazin

Redizajniran Audi Q7

Redizajniran Audi Q7
26.06.2019.

Audi Q7 je detaljno osvežen kako bi mogao da stane na crtu konkurentima. Novi su farovi sa HD Matrix LED tehnologijom koji će moći opciono da se poruče.

Izmenjen je i zadnji kraj koji je dobio hromiranu lajsnu po širini, a svetla imaju nešto drugačiju grafiku.

auto-magazin-srbija-audi-q7-faceliftDosta izmena je i ispod lima. Elektromehanička stabilizacija karoserije je još jedna stavka na spisku opcija, a zadatak joj je da smanji naginjanje automobila u krivinama ali i da ga dodatno stabilizuje na pravcu sa neravninama.

auto-magazin-srbija-audi-q7-faceliftRedizajnirani Audi Q7 takođe može da bude opremljen sistemom upravljanja na sva četiri točka, kod koga se zadnji zakreću pod uglom od pet stepeni.

auto-magazin-srbija-audi-q7-faceliftPri niskim brzinama rotiraju se u kontra pravcu u odnosu na prednje kako bi se smanjio prečnik okretanja, dok se pri većim zakreću u istom smeru sa prednjim u cilju postizanja bolje stabilnosti u krivinama.

auto-magazin-srbija-audi-q7-faceliftŠto se tiče motora, isti su kao na Audiju Q8. To znači da pod haubom može da se nađe 3,0 dizelaš sa oznakom Q7 45 TDI koja sugeriše da je reč o verziji sa 231 konjskom snagom, Q7 50 TDI da je u pitanju jača varijanta sa 286 KS ili 3,0 benzinac u modelu Q7 55 TFSI sa 340 konja.

auto-magazin-srbija-audi-q7-faceliftSvi motori su iskombinovani sa osmostepenim Tiptronic menjačem i pogonom na sva četiri točka. Svaki motor je i laki hibrid, koji pri brzinama između 55 i 160 km/h dobar deo struje vraća u sistem ali i omogućava vožnju do 40 sekundi sa isključenim motorom ako vozač pusti gas.

Osveženi Audi Q7 stiže na tržište sredinom septembra meseca.

auto-magazin-srbija-audi-q7-faceliftauto-magazin-srbija-audi-q7-faceliftauto-magazin-srbija-audi-q7-faceliftauto-magazin-srbija-audi-q7-faceliftauto-magazin-srbija-audi-q7-facelift

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Najnovije Svet

Sli ni tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina na kioscima!

Auto magazin na twitteru

vaši Komentari

Treba se navići na ovo :) [...]

Odlična vest je da se što više prodavnica auto-delova i sličnih proizvoda otvara u Srbiji, [...]

Biće i više, ako se izdvoje Evropska Unija, SAd i KIna. Biće električni, biće autonomni, [...]

Mislim da je ovo već imao Audi A8 [...]

Hvala najlepše Tojoti. Svaka pomoć i solidarnost u ovakvoj situaciji su više nego dobrodošli. [...]

Sve pohvale za studente koji su svoje znanje i umeće pokazali u radu na ovom [...]

Preuzmite Auto magazin za android