Redizajniran Audi Q7

Audi Q7 je detaljno osvežen kako bi mogao da stane na crtu konkurentima. Novi su farovi sa HD Matrix LED tehnologijom koji će moći opciono da se poruče.

Izmenjen je i zadnji kraj koji je dobio hromiranu lajsnu po širini, a svetla imaju nešto drugačiju grafiku.

auto-magazin-srbija-audi-q7-faceliftDosta izmena je i ispod lima. Elektromehanička stabilizacija karoserije je još jedna stavka na spisku opcija, a zadatak joj je da smanji naginjanje automobila u krivinama ali i da ga dodatno stabilizuje na pravcu sa neravninama.

auto-magazin-srbija-audi-q7-faceliftRedizajnirani Audi Q7 takođe može da bude opremljen sistemom upravljanja na sva četiri točka, kod koga se zadnji zakreću pod uglom od pet stepeni.

auto-magazin-srbija-audi-q7-faceliftPri niskim brzinama rotiraju se u kontra pravcu u odnosu na prednje kako bi se smanjio prečnik okretanja, dok se pri većim zakreću u istom smeru sa prednjim u cilju postizanja bolje stabilnosti u krivinama.

auto-magazin-srbija-audi-q7-faceliftŠto se tiče motora, isti su kao na Audiju Q8. To znači da pod haubom može da se nađe 3,0 dizelaš sa oznakom Q7 45 TDI koja sugeriše da je reč o verziji sa 231 konjskom snagom, Q7 50 TDI da je u pitanju jača varijanta sa 286 KS ili 3,0 benzinac u modelu Q7 55 TFSI sa 340 konja.

auto-magazin-srbija-audi-q7-faceliftSvi motori su iskombinovani sa osmostepenim Tiptronic menjačem i pogonom na sva četiri točka. Svaki motor je i laki hibrid, koji pri brzinama između 55 i 160 km/h dobar deo struje vraća u sistem ali i omogućava vožnju do 40 sekundi sa isključenim motorom ako vozač pusti gas.

Osveženi Audi Q7 stiže na tržište sredinom septembra meseca.

auto-magazin-srbija-audi-q7-faceliftauto-magazin-srbija-audi-q7-faceliftauto-magazin-srbija-audi-q7-faceliftauto-magazin-srbija-audi-q7-faceliftauto-magazin-srbija-audi-q7-facelift

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring