Redizajniran Citroen C3

Posle nekoliko godina prisustva na tržištu, Francuzi su redizajnirali Citroen C3. Kao što i sami možete da vidite, već na prvi pogled je jasno da izmene nisu velike, s obzirom da je auto i do sada izgledao jedinstveno.

Auto-magazin-Srbija-2020-Citroen-C3-FaceliftZapravo, najlakše ćete prepoznati obnovljeni model po tome što je obojena maska oko maglenki, ali i po bočnim lajsnama (Airbumps) koje su dobile novi izgled.

Auto-magazin-Srbija-2020-Citroen-C3-FaceliftKao i do sada, Citroen C3 će moći da se personalizuje zahvaljujući kombinacijama boja i materijala, čiji je broj porastao sa 36 na 97. Samo krov je dostupan u četiri boje, sa tri različite grafike, dok je za samu karoseriju rezervisano sedam boja.

Auto-magazin-Srbija-2020-Citroen-C3-FaceliftUnutrašnjost je dobila premijum efekat zahvaljujući uvođenju lajsne od drveta ispred suvozača. U istoj boji su i elementi na čuvenim mekanim sedištima, koja su preuzeta sa modela C4 Cactus i C5 Aircross.

Auto-magazin-Srbija-2020-Citroen-C3-FaceliftŠto se tiče tehnike, uvedena je Mirro Screen opcija saApple CarPlay i Android Auto aplikacijama. Uz auto se dobija i trogodišnja Tom Tom pretplata na ažuriranje mape i uživo praćenje saobraćaja i kamera.

Auto-magazin-Srbija-2020-Citroen-C3-FaceliftU ponudi su i dalje 1,2 atmosferski trocilindarski benzinac sa 82 konjske snage, dok turbo verzija raspolaže sa 108 konja. Jedini dizelaš u ponudi je 1,5 HDi sa 98 konjskih snaga. Za najsnažnije verzije predviđen je i šestostepeni automatski menjač.

Auto-magazin-Srbija-2020-Citroen-C3-Facelift

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring