Redizajniran Citroën C4

Sitroen je predstavio osveženi "C4", sa nekoliko izmena u pogledu dizajna ali sa mnogo bitnijim promenama u pogledu motora i tehnike generalno

Sitroen je predstavio osveženi “C4”, sa nekoliko izmena u pogledu dizajna ali sa mnogo bitnijim promenama u pogledu motora i tehnike generalno.

Auto magazin Citroen C4 5

Pre svega, “C4” je dobio LED dnevna svetla koja su postavljena u farovima sa zatamnjenim kućištima. Promenjena su i zadnja svetla sa 3D efektom.

Auto magazin Citroen C4 3

Dodate su nove boje karoserije, kao i nove vrste tkanina u kabini. Ubačen je i veliki displej dijagonale sedam inča koji je zamenio neke od dugmića i tastera, tako da je centralna konzola sada jednostavnija i elegantnija.

Auto magazin Citroen C4 1

Pod haubom su sada novi Euro 6 motori. Benzinci sa oznakom “pjur tek” (PureTech) su potpuno novi. Imaju tri cilindra a najslabiji postiže 110 KS. Jači turbo-benzinac ima 130 “konja” i maksimalni obrtni moment od 230 Nm.

Auto magazin Citroen C4 2

DIzelaši su dobili nešto veću snagu. Slabiji umesto 95 ima 100 KS, dok jači umesto 115 postiže 120 konjskih snaga sa 300 Nm maksimalnog obrtnog momenta.

Više informacija o ovom modelu možete pronaći na www.citroen.com.

Auto magazin Citroen C4 6

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring