Redizajnirani BMW 520d xDrive M Sport na testu Auto magazina

1

Najnoviji broj Auto magazina uveliko je na kioscima širom zemlje. Za vas smo, kao i do sada, pripremili veliki broj zanimljivih tekstova koje su pisali isključivo novinari našeg magazina.

Auto magazin Srbija Test BMW 520d xDriveMeđu njima su i detaljni testovi najnovijih modela automobila, među kojima je i redizajnirani BMW Serije 5. Na test u našu redakciju stigao je primerak sa dvolitarskim dizelašem od 190 konja.

Auto magazin Srbija Test BMW 520d xDriveNovina je to da su svi četvorolicilindarski motori, pa i ovaj, postali elektrifikovani. Konkretno, reč je o lakom hibridu (Mild Hybrid) kod koga starter-gerenator ima ulogu alnasera i alternatora, ali i elektro-motora koji u vožnji puni malu litijumsku bateriju i pomaže prilikom ubrzanja.

Auto magazin Srbija Test BMW 520d xDriveRezultat je zaista niska potrošnja a njegov uticaj je osetan i na performansama. Reakcija na komandu gasa je još brža nego kod dizelaša bez ove tehnologije… Kako sve ovo radi i kako se ponaša u vožnji pročitajte u novom Auto magazinu.

Auto magazin Srbija Test BMW 520d xDrive

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring
Prijavite se na Newsletter Auto magazina

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring