Redovan servis za Renaulte od 3.900 dinara

Ukoliko vozite "reno" i u naredna dva meseca planirate da uradite redovan servis, lepe vesti stižu u vidu specijalnih cena u ovlašćenim servisima.

Ukoliko vozite “reno” i u naredna dva meseca planirate da uradite redovan servis, lepe vesti stižu u vidu specijalnih cena u ovlašćenim servisima.

Cena malog servisa za benzince počinje od 3.900 a za dizelaše od 4.900 dinara. Za taj najminimalniji iznos se dobija polusintetičko ulje koje je pogodno za motore starije gerenacije, podloška i filter ulja.

Sve ovo je moguće obaviti u bilo kom ovlašćenom Renoovom servisu u Srbiji u periodu od 1. do 9. aprila. Zašto smo na početku pomenuli naredna dva meseca? Ako do 9. aprila ne možete da stignete na servis ili jednostavno još nije vreme za njega, u narednih deset dana možete da zakažete servis koji mora da bude obavljen najkasnije do kraja maja i u tom slučaju takođe ostvarujete pravo na akcijske cene.

Osim redovnog servisa, vlasnici Reno vozila mogu prekontrolisati svoj auto po ceni od samo jedan dinar. Pregled automobila obuhvata 43 kontrolne tačke.

Ukoliko se ukaže potreba za dodatnom servisnom intervencijom, obezbeđen je poseban popust na “ruke” i originalne rezervne delove. Spisak ovlašćenih Renoovih servisa možete pronaći na www.renault.rs.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring