Auto magazin

Rekordan broj nagrada za Hyundai

Rekordan broj nagrada za Hyundai
27.12.2021.

1

Kompanija Hyundai Motor proslavlja još jednu uspešnu godinu u Evropi. Kao svedočanstvo o izvanrednim dostignućima kompanija je nagrađena sa više od 110 nagrada u 2021. godini. To je najveći broj nagrada koje je kompanija ikad dobila u jednoj kalendarskoj godini.

Među njima, Hyundai Motor je osvojio 10 nagrada “Automobil godine” (“Car of the Year”) za modele iz svoje flote u Evropi, a naknadno će biti objavljene i druge nagrade. Pored toga, proizvođač automobila je takođe imenovan za “Proizvođača godine” (“Manufacturer of the Year”) na dodeli nagrada 2021 Top Gear Awards kao priznanje za raznovrsnost i snagu celokupne linije proizvoda.

Hyundai

Uspešno lansiranje modela IONIQ 5 praćeno je priznanjima u industriji

U 2021, Hyundai je proširio svoju flotu lansiranjem tri nova modela: IONIQ 5, potpuno električni CUV srednje veličine; BAYON, novi crossover SUV dizajniran posebno za Evropu, i model KONA N, prvi Hyundai SUV posvećen visokim performansama. Pored svega toga, TUCSON linija je proširena  Plug-in Hybrid pogonskim sklopom i inspirisana je dodatnim ukrasima linije Hyundai N, TUCSON N Line.

Hyundai

Uspešno lansiranje modela IONIQ 5 je pojačano nizom industrijskih nagrada, uključujući i 25 ukupnih pobeda širom Evrope. Zasnovan na Electric Global Modular Platform (E-GMP) koju je razvila kompanija  Hyundai Motor Group naročito za električna vozila na bateriju, šest komisija za nagrađivanje je krunisalo IONIQ 5 za “Automobil godine” (“Car of the Year”) uključujući i prestižnu nagradu za “Nemački automobil godine” (“German Car of the Year”). Prvi model nove linije brenda IONIQ, posvećen EV je takođe finalista za “Evropski automobil godine” (“ European Car of the Year 2022”), čiji će pobednik biti proglašen u februaru sledeće godine.

Hyundai

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Najnovije Svet

Slični tekstovi

1 komentar

  1. Atlija Milorad
    Atlija Milorad January 01, 12:34

    OpelGrandland 2.0 disel, mnogo bolje vozilo

    Reply to this comment

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina!

vaši Komentari

Nepotrebno gubljenje vremena i para. Nema razloga za uvođenje ovakvih tehnologija koje samo poskupljuju cenu [...]

KOliko dugo se čekaju ovi uređaji koji su i više nego potrebni. Biće greška ako [...]

Izašao je podatak da su svake godine vozila šira za 1 cm u proseku. Tako [...]

Konačno. Parkiranje je jedna od najtežih operacija za vozače. Parking mesta su sve manje brojna [...]

Iz serije u seriju svi automobili postaju sve ružniji i bezlični.Ovaj auto nije izuzetak.Tehnologija napreduje,a [...]

Ovo je super uradjen terenac!!! [...]