Auto magazin

Renault i Dacia poklanjaju set zimskih guma

Renault i Dacia poklanjaju set zimskih guma
01.11.2019.

U susret zimskim mesecima Renault i Dacia spremili su posebnu pogodnost za svoje kupce. Svi koji se odluče za kupovinu bilo kog vozila iz Renault i Dacia game, nezavisno od vida finansiranja, tokom novembra mogu da računaju na poklon četiri zimske gume.

Iz bogate Dacia ponude izdvajamo Dacia Duster, model koji spaja udobnost i terenske sposobnosti pravog SUV-a, a sada dolazi sa potpuno novim benzinskim motorom 1.0 TCe i u verziji Essential 1.0 TCe 100 startuje po ceni od 12.590 evra.

auto magazin srbija test dacia duster 1,3 tce 130 iskustvaU mesecu novembru pored redovnih popusta i benefita zimskih guma, kupci mogu da računaju i na dodatni popust za određeni broj vozila sa lagera. Kompletnu Dacia ponudu možete proveriti kod svog najbližeg ovlašćenog prodavca.

Što se tiče Renault ponude, izdvajamo novi Renault Clio, koji se u Srbiji zvanično prodaje od septembra 2019. i sada se može naći u svim prodajnim salonima Renoa. Clio pete generacije u verziji Life SCe 75 startuje sa cenom od 11.990 evra.

auto-magazin-srbija-2020-renault-clioI dalje je u ponudi Clio četvrte generacije pod nazivom Clio Generation koji sa benzinskim motorom SCe 75 i bogatom opremom može da se kupi po ceni od 10.490 evra.

auto magazin srbija test novi renault clio 1.5 dci intens redizajnU mesecu novembru, pored redovnih popusta i pogodnosti u vidu zimskih guma, kupci mogu da računaju i na dodatne popuste za određeni broj vozila sa lagera, a popusti se kreću od 200 do 500 evra u zavisnosti od modela.  Kompletnu Renault ponudu možete proveriti kod najbližeg Renault ovlašćenog prodavca.

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Info Najnovije

Sli ni tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina na kioscima!

prelistaj

Auto magazin na twitteru

vaši Komentari

Па што није објављено то обавештење које су они послали свим домаћим медијима о снимању [...]

Ovakva rešenja mogu da pomognu. Gužve u velikim gradovima su stvarno postale nesnosne. I Beograd [...]

dobro objasnjenje [...]

Baš lepo izgleda [...]

Unutra osveženje, digitalni instrumenti i klima, spolja restilizacija sedmice [...]

preuzmite auto magazin za android

Translate magazinauto.com

Preuzmite Auto magazin za android

Translate »