Renault i Dacia poklanjaju set zimskih guma

U susret zimskim mesecima Renault i Dacia spremili su posebnu pogodnost za svoje kupce. Svi koji se odluče za kupovinu bilo kog vozila iz Renault i Dacia game, nezavisno od vida finansiranja, tokom novembra mogu da računaju na poklon četiri zimske gume.

Iz bogate Dacia ponude izdvajamo Dacia Duster, model koji spaja udobnost i terenske sposobnosti pravog SUV-a, a sada dolazi sa potpuno novim benzinskim motorom 1.0 TCe i u verziji Essential 1.0 TCe 100 startuje po ceni od 12.590 evra.

auto magazin srbija test dacia duster 1,3 tce 130 iskustvaU mesecu novembru pored redovnih popusta i benefita zimskih guma, kupci mogu da računaju i na dodatni popust za određeni broj vozila sa lagera. Kompletnu Dacia ponudu možete proveriti kod svog najbližeg ovlašćenog prodavca.

Što se tiče Renault ponude, izdvajamo novi Renault Clio, koji se u Srbiji zvanično prodaje od septembra 2019. i sada se može naći u svim prodajnim salonima Renoa. Clio pete generacije u verziji Life SCe 75 startuje sa cenom od 11.990 evra.

auto-magazin-srbija-2020-renault-clioI dalje je u ponudi Clio četvrte generacije pod nazivom Clio Generation koji sa benzinskim motorom SCe 75 i bogatom opremom može da se kupi po ceni od 10.490 evra.

auto magazin srbija test novi renault clio 1.5 dci intens redizajnU mesecu novembru, pored redovnih popusta i pogodnosti u vidu zimskih guma, kupci mogu da računaju i na dodatne popuste za određeni broj vozila sa lagera, a popusti se kreću od 200 do 500 evra u zavisnosti od modela.  Kompletnu Renault ponudu možete proveriti kod najbližeg Renault ovlašćenog prodavca.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring