Renault Kadjar avantura

Kompanija Renault Nissan Srbija, u želji da korisnicima i ljubiteljima novog "kadžara" približi avanturistički duh koji ovaj model ima, pripremila je neobičan izazov

Od danas, pa do 26. septembra, na internet stranici www.pocnidazivis.kadjar.rs traje prijavljivanje potencijalnih učesnika za “kadžar avanturu”. Posetioci stranice prijavljuju svoje prijatelje, koji automatski postaju kandidati za izazov koji obuhvata vožnju “kadžarom” i tandem skok padobranom sa visine od 3.200 metara. Zvanični haštag je #kadjarizazov.

U finale ulazi šest kandidata od kojih se biraju dva dobitnika. Prijavljeni kandidati ni ne pretpostavlja šta ih očekuje – po njega ili nju dolazi Reno tim i zajedno sa osobom koja ga je prijavila vode na mesto skoka. Partner Renoa u ovoj avanturi je Petar Lončar dvostruki svetski rekorder u akrobatskom paraglajdingu.

Čitav događaj će biti snimljem i objavljen na stranici www.pocnidazivis.kadjar.rs, a kako ovaj izazov izgleda možete videti u prilogu koji je nedavno snimljen i u kom je Petar iznenadio svoju drugaricu.

[vc_video link=”https://youtu.be/qZMujPuj2-0″]

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring