Restilizovan Peugeot 208

Na sredini životnog veka "pežo 208" je pretpeo blaži redizajn. Pored svetala, tu su i nove boje, drugačiji infotejnment sistem i paketi opreme

“Pežo 208” je dobio drugačiju masku hladnjaka, grafiku u prednjim farovima i nova kućišta prednjih svetala za maglu. U ponudi su nove, atraktivne boje karoserije. Na zadnjem delu dominira nova svetlosna grupa koja je dizajnirana tako da postigne 3D efekat. U potpunosti koristi LED tehnologiju.

auto magazin peugeot 208

Najveća izmena u kabini je veliki ekran dijagonale 7 inča koji je osetljiv na dodir. Pomoću njega se upravlja radom svih elektronskih sistema, poput navigacije, novih Pežoovih aplikacija, pa čak i “pametnim” telefonom, ako ga povežete blutut vezom. Tu je i neizbežni USB priključak.

auto magazin peugeot 208

Pežo se hvali da u novom “208” nudi veliku paletu motora. Poznati turbo dizel od 1,6 litara dolazi u tri verzije, a tu su i turbo benzinci zapremine 1,2 i 1,6 litara. Prestižni “208 GTI” je dobio motor snage 208 “konja”, a u ponudi je i specijalna verzija povodom trideset godina “GTI-a”.

auto magazin peugeot 208

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring