Cene ulaznica za Salon automobila

Međunarodni Salon automobila, motocikala i prateće opreme počinje 20. marta, a kapije za posetioce se zatvaraju 29. marta

Najstarija zvanična međunarodna izložba drumskih vozila u okruženju, u tradicionalnom terminu po kalendaru međunarodne asocijacije OICA, ugostiće posetioce po 52. put.

Paralelno sa ovim događajem održava se i 9. po redu sajam motocikala i prateće opreme Motopassion.

.Auto magazin Beogradski Salam i Motopassion2015 (1)

Učešće kompletne domaće auto-moto i prateće industrije, kao i prisustvo izlagača 24 zemlje, potvrđuju primat manifestacije u ovom delu Evrope.

Cene ulaznica su već poznate – pojedinačne ulaznice koštaju 300 dinara, grupne (uz overen spisak na memorandumu, minimum 20 osoba) 200 dinara za odrasle, a za đake i studente 150. Ulaznica za porodični dan, takozvani Family day, koštae 500 dinara, i važi za roditelje sa decom  do 16 godina. Cena parkinga po započetom satu je 100 dinara.

Radno vreme je svakog dana od 10 do 20 časova.

2 KOMENTARA

  1. Spremio sam 50 Eura, da vidim šta je povoljno da kupim novi auto, ovaj mi je već dosadio. Ako nešto bude na popustu sve pare što sam spremio ću da spiskam, jer obožavam ovo potrošačko društvo, a i plus neću da se zadužim kod banke.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring