Sitroen u Srbiji sa novom kompanijom

Francuski Sitroen će uskoro u Srbiji imati novog uvoznika i tako nastaviti prodaju svojih vozila posle gotovo jednogodišnjeg zastoja. Nova firma zove se Avtonova, i biće u vlasništvu srpske i makedonske strane.

Iako je novi uvoznik praktično već počeo sa radom, zbog vremena koje je potrebno za promenu statusa uvoznika, homologaciju novih francuskih modela i finansijskih pitanja koje bi trebalo rešiti, Avtonova se nije predstavila na BG Kar Šou. Međutim, kupcima će biti ponuđena tri nova modela – „C4 pikaso“, „C4 grand pikaso“, kao i restilizovana verzija modela „C3“. Naravno, u ponudi će ubuduće biti i ostali putnički automobili i laka komercijalna vozila koja su dobro poznata i kod nas.

Uskoro će biti poznata kompletna gama modela koji će biti ponuđeni srpskim kupcima, kao i cene koje će, kako najavljuju iza Avtonove, biti konkurentne sličnim automobilima drugih proizvođača. Do početka rada nove firme, svi vlasnici Sitroenovih vozila i dalje mogu održavati svoje automobile u mreži dosadašnjeg uvoznika, beogradske Vitro Grupe, koja je jedan od partnera u novoformiranoj Avtonovi.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring
Prijavite se na Newsletter Auto magazina

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring