Škoda Octavia Laurin & Klement

Najluksuzniji paket opreme u Škodi je "lorin i klement". Naziv je dobio po osnivačima ovog češkog brenda i sinonim je za najbolje opremljene modele. Treća generacija "oktavije" je takođe dobila čuveni "L&K" znak

“Škoda oktavija” je dobila svoju najluksuzniju verziju – “lorin i klement” (Laurin & Klement). Naziv je dobila po osnivačima Škode i već decenijama unazad predstavlja vrh ponude češkog proizvođača u pogledu opreme i luksuza.

SKODA
Braon koža i alkantara dominiraju kabinom

Iako je premijera održana još početkom marta na ženevskom sajmu, prodaja u Evropi je počela ovih dana. Ugrađivaće se motori većih snaga kao što su 2,0 TDI od 150 KS i 1,8 TSI od 180 KS. U ponudi su karavan, 4×4 i verzije sa DSG menjačem.

SKODA
Bi-ksenonski adaptivni farovi koji prate krivinu su standard

Kao i kod dosadašnjih “lorin i klement” verzija, enterijer je posebno luksuzan sa dominantnom braon bojom, alkantarom i kožom. Tu su još bi-ksenonski adaptivni farovi koji prate krivinu, specijalne alu felne prečnika 18 inča u obliku turbine, LED zadnja svetla, hromirani okviri prozora, elektro-podesivo vozačevo sedište sa grejačima, ambijentalno osvetljenje u kabini uključujući i svetlo u predelu nogu, adaptivni tempomat koji sam održava odstojanje od vozila ispred, sistem za upozorenje pri napuštanju saobraćajne trake, sistem za automatsko parkiranje…

Što se tiče cene, “lorin i klement” oprema je u Evropi skuplja oko 4500 evra u odnosu na “elegans” paket. Moći će da se naruči i kod nas preko ovlašćenog uvoznika Škode za Srbiju, kompanije Auto Čačak.

839559_75618-skoda
Specijalne “osamnaestice” u obliku turbine su rezervisane samo za “lorin i klement oktaviju”

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring