Auto magazin

Škoda sa novim identitetom

Škoda sa novim identitetom
27.11.2023.
Srbija među prvima!

Škoda Auto pokreće globalno predstavljanje svog novog korporativnog identiteta na više od 4.000 prodajnih mesta.  Inovativni digitalni izložbeni prostori pokazuju predanost brenda digitalizaciji

Škoda Auto je pokrenula globalno predstavljanje svog novog korporativnog identiteta (CI) u svojoj širokoj mreži sa preko 4.000 prodajnih mesta. Prvi izložbeni prostori s novim dizajnom su u Vijetnamu, a u Evropi, prvo preuređeno dilerstvo je u Estoniji. Pored Estonije, Beograd, glavni grad Srbije, otvorio je svoj prvi City Store u skladu sa novim korporativnim identitetom još u oktobru.

Posle prvih modernizovanih dilerstava, prvi Škoda City Store s novim CI elementima otvorio je svoja vrata u oktobru u tržnom centru Galerija Beograd, u glavnom gradu Srbije. Osim izloženih Škoda modela, City Store poziva kupce da iskoriste prostor za rad, uživanje u kafi ili razgledanje Škodinih automobila i proizvoda, uključujući odeću i poklone.

Nakon ugradnje novog dizajna u svoje informacione i komunikacione materijale, Škoda Auto dosledno sprovodi ažuriranje u celoj svojoj liniji proizvoda. Enyaq L&K bio je prvi model s elementima novog brend identiteta, koji je naknadno predstavljen u ažuriranim modelima Scala i Kamiq, poslednjoj generaciji modela Kodiaq u oktobru, a od novembra u novom Superbu.

Ažurirani identitet brenda Škoda spaja bogatu tradiciju s vizijom mobilnosti u budućnosti. Njegov dvodimenzionalni logo odražava pomak prema digitalizovanijoj komunikaciji, dok upotreba Emerald i Electric zelene boje simboliše predanost ekologiji i održivosti. Ovi su aspekti takođe vidljivi u dizajnu svakog izložbenog prostora. Naime, novi su znakovi dizajnirani tako da budu kompatibilni s postojećim, čineći uvođenje novog CI-ja jednostavnijim i održivijim.

U Beogradu je 3. oktobra svečano otvoren prvi Škoda city store. Digitalni prodajni salon se nalazi u prizemlju tržnog centra Galerija, a pored izloženih automobila i dodatne opreme, klijenti će u prijatnom i modernom ambijentu moći da konfigurišu svoj novi automobil. Ovaj city store je među prvim Škoda salonima ovog tipa u celom svetu.

 

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Aktuelno Najnovije

Slični tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina!

vaši Komentari

Nepotrebno gubljenje vremena i para. Nema razloga za uvođenje ovakvih tehnologija koje samo poskupljuju cenu [...]

KOliko dugo se čekaju ovi uređaji koji su i više nego potrebni. Biće greška ako [...]

Izašao je podatak da su svake godine vozila šira za 1 cm u proseku. Tako [...]

Konačno. Parkiranje je jedna od najtežih operacija za vozače. Parking mesta su sve manje brojna [...]

Iz serije u seriju svi automobili postaju sve ružniji i bezlični.Ovaj auto nije izuzetak.Tehnologija napreduje,a [...]

Ovo je super uradjen terenac!!! [...]