Opel Astra i poklon iPhone SE čekaju kupca u Nišu

TOKOM MAJA, POSETIOCE TRŽNIH CENTARA ŠIROM SRBIJE OČEKUJE PRIJATNO IZNENAĐENJE. NOVA "OPEL ASTRA", BIĆE IZLOŽENA U BROJNIM TRŽNIM CENTRIMA OD ZRENJANINA DO NIŠA

Opel je u toku maja meseca pripremio veliko iznenađenje za sve kupce nove “astre K”. Osim što će automobili biti izloženi u velikim tržnim centrima širom Srbije, svaki kupac izloženog automobila dobiće na poklon najnoviji “ajfon SE” (iPhone SE) sa 16 GB memorije.

Auto magazin Opel Autoone Nis

Mi smo juče posetili Niš, gde je u novom tržnom centru Stop.Shop izložena nova “astra”. Svi zainteresovani na licu mesta mogu da dobiju informacije o ceni, opremi i uslovima finansiranja, a onaj ko bude kupio izloženi primerak na poklon će dobiti najnoviji “ajfon SE”.

Auto magazin Opel Autoone Nis

“Astra K” se standardno isporučuje sa šest vazdušnih jastuka, klima-uređajem, elektro-podizačima prednjih prozora, elektro-podesivim retrovizorima sa grejačima, audio uređajem sa bluetooth konekcijom za mobilni telefon, USB priključkom, LED svetlima za dnevnu vožnju… Ovako opremljena “astra” sa 1,4 benzincem od 100 “konja” ima akcijsku cenu od 13.590 evra sa PDV-om.

Auto magazin Opel Autoone Nis

Za tačno 692 evra doplate dobijaju se još klizni naslon za ruke, tempomat sa limiterom brzine, koža na volanu i ručici menjača, vozačevo sedište podesivo po visini, multimedijalni “R 4.0 IntelliLink” sistem sa komandama na volanu, napredni prikaz informacija za vozača na instrument tabli, rezervni točak manjih dimenzija, felne prečnika 16 inča…

Auto magazin Opel Autoone Nis

Upravo ovakvu “endžoj” (Enjoy) opremu ima izložena “astra”, tako da ako nameravate da kupite nov auto, ovo je idealna prilika da uz auto dobijete i novi “ajfon SE”. Opremljena je 1,4 atmosferskim benzincem snage 100 “konja” i ima akcijsku cenu od 14.282 evra, u šta je uračunat i popust od 1.655 evra.

Auto magazin Opel Autoone Nis

Ukoliko želite više snage, za svaku preporuku je 1,4 turbo-benzinski motor od 125 KS i šestobrzinskim menjačem, sa kojim “astra endžoj” može da se nabavi već za 15.401 evro. Ista oprema, ali sa 1,6 turbo-dizelom od 95 KS košta 16.296 evra, sa uračunatih 1.891 evro popusta.

Auto magazin Opel Autoone Nis

Ukoliko želite karavan verziju sa ogromnim prtljažnikom zapremine 540 litara, doplata je 671 evro u odnosu na verzije sa petora vrata. Karavan je nedavno predstavljen i prodaja je tek počela a detaljan opis sa međunarodne prezentacije ovog modela iz Portugalije možete da pročitate u aktuelnom izdanju Auto magazina.

Auto magazin Opel Autoone Nis

Inače, ovlašćeni prodavac i serviser Opel vozila u Nišu je kompanija Auto One d.o.o. Ona je sastavni deo grupacije Automakedonija, čije je bogato iskustvo i tradicija duga 70 godina više nego dovoljan razlog za poverenje svih onih koji žele da kupe ili servisiraju vozilo marke Opel.

Auto magazin Opel Autoone Nis

U skladu sa Opelovim visokim standardima Auto One raspolaže najmodernijom opremom za održavanje i servisiranje vozila. Visokoprofesionalni tim stručnjaka redovno pohađa sve obuke Opel GM Academy, tako da klijenti dobijaju uslugu koja je na nivou servisa u Nemačkoj.

Za one koji žele da kupe vozilo marke Opel, pripremljeni su specijalni uslovi finansiranja putem kredita i lizinga i to ne samo za putnički, već i za komercijalni program.

 

Auto magazin Opel Autoone Nis

Auto One svim svojim klijentima na raspolaganje stavlja i lojaliti karticu – kao znak uzajamnog poverenja i poštovanja. Ova članska kartica omogućava niz pogodnosti pri kupovini i servisiranju vozila.

Servisni centar Auto One poziva sve čitaoce Auto magazina na besplatnu kontrolu ispravnosti svog vozila u 35 tačaka, pri čemu će dobiti kompletan servisni izveštaj. Ukoliko je potrebna i neka servisna intervencija, dobiće i specijalni promo-popust za izvršene usluge i rezervne delove.

Auto magazin Opel Autoone Nis
Dejan Miljković, direktor kompanije Auto One

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring