Specijalne ponude UniCredit Leasinga trajaće do kraja aprila

UniCredit Leasing, jedna od vodećih lizing kompanija, koja je u Srbiji prisutna više od 10 godina, i ove godine učestvuje na Međunarodnom salonu automobila, koji se održava od 20. do 29. marta 2015. godine na Beogradskom sajmu.

Uzimajući u obzir potrebe i želje kako postojećih, tako i potencijalnih klijenata, UniCredit Leasing je za ovu priliku kreirao specijalne ponude za finansiranje automobila brenda Škoda, ali i drugih vozila za fizička, pravna lica i preduzetnike. Zbog velikog interesovanja, ponuda će važiti do 30. aprila.

UniCredit Leasing je pripremio posebnu ponudu za finansiranje modela Škoda Fabia, sa kamatnom stopom od 3,49 % i na period finansiranja do 60 meseci. Pored ovog modela, UniCredit Leasing nudi mogućnost finansiranja i drugih Škodinih modela na isti period finansiranja, uz kamatnu stopu od 3,99 %.

IMG_2280

Pored toga, oni koji budu zainteresovani za nabavku automobila drugih brendova mogu iskoristiti veoma konkurentne uslove finansiranja koji podrazumevaju niži administrativni trošak i povoljniju nominalnu kamatnu stopu od 4,49 % godišnje.

IMG_2312

UniCredit Leasing je pripremio i specijalne uslove svog proizvoda Fleš lizinga za finansiranje vozila za pravna lica i preduzetnike. Nominalna kamatna stopa za Fleš lizing iznosi 4,49 % godišnje, a zahtev mogu podneti firme koje posluju najmanje 6 meseci u kontinuitetu i u trenutku podnošenja zahteva nisu u blokadi.

Pored toga, ova lizing kućanudi mogućnost finansiranja PDV-a za nabavku dostavnih vozila za obveznike PDV-a.

IMG_2336

UniCredit Leasing je jedna od vodećih lizing kuća u Evropi sa jakim korenima u 19 evropskih zemalja, i sa preko 3.000 zaposlenih. Kao sastavni deo jedne od vodećih finansijskih institucija, UniCredit Grupe, posluje u sledećim zemljama: Italiji, Austriji, Nemačkoj, Češkoj, Poljskoj, Slovačkoj, Estoniji, Mađarskoj, Rumuniji, Letoniji, Litvaniji, Rusiji, Srbiji, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Bugarskoj, Turskoj i Ukrajini.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring