Srbin prodaje instrument tablu nove E-klasse na eBay!

Iako nova Mercedesova E-klasa još uvek nije imala premijeru, niti se zvanično zna njen izgled spoljašnjosti, na eBay se već našla instrument tabla sa test automobila

Nije baš uobičajena situacija da se na Ibeju na aukciji nađu delovi automobila koji se još uvek nisu pojavili. Instrument tabla nove “E klase” (W213) je iznenađenje samo po sebi, a posebno to što je prodaje naš čovek!

Do isteka aukcije je ostalo još oko četiri sata a trenutno je dostignuta vrednost od 38,50 evra od strane četiri ponuđača.

U pitanju je instrument tabla za baznu verziju “E klase” koja ima analogne instrumente. Između njih je displej dijagonale sedam inča, a sastavni deo komandne table je veći displej dijagonale osam inča koji očigledno nedostaje.

auto magazin srbija mercedes e klasse instrument tabla ebay

Na trećoj fotografiji aukcije je dokument kojim se jasno vidi da je tablu projektovala firma Kontinental (Continental), kao i tim ljudi koji je učestvovao u razvoju. Tabla je očigledno skinuta sa jednog od test automobila koji je po svoj prilici završio pod presom.

Instrument tabla se nalazi u Hamburgu u Nemačkoj a registrovana adresa prodavca je na Banovom brdu u Beogradu. Ako požurite, može da bude vaša. Pretpremijerno!

auto magazin srbija mercedes e klasse e class instrument tabla ebay
Bazna instrument tabla nove E-klasse na špijunskim fotografijama

Inače, Mercedes je za sada zvanično objavio samo fotografije unutrašnjosti nove “E klase”, ali je na svakoj od njih potpuno digitalna instrument tabla sa velikim displejima.

auto magazin srbija mercedes e klasse enterijer

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring