Šta vas čeka u novom Auto magazinu?

Prvi test nove Škode Fabije!
Ako još niste potražili novi broj Auto magazina, evo šta vas očekuje na stranicama vodećeg automobilskog mesečnika

Aprilski broj AM već je na kioscima širom Srbije. Naravno novi broj, kao i uvek, obiluje brojnim zanimljivim vestima, istraživanjima i testovima.

Nedavno održani sajam automobila u Beogradu doneo je nekoliko značajnih noviteta, a naši novinari su se potrudili da vam odmah predstave najvažnije automobilske premijere, koje su direktno na izložbenih štandova krenule u prodaju.

Najznačajniji je, svakako, dolazak nove generacije Škodine “fabije”, jednog od najprodavanijih modela u Srbiji. U opširnom testu možete da pročitate sve o novom češkom gradskom automobilu, o njegovim prednostima i praktičnosti, uz detaljne informacije o uslovima kupovine.

Drugi važan novitet, iako još uvek daleko od naših puteva, jeste Kijin elektromobil sa oznakom “soul”. Kako “ide” auto na struju, kolika mu je autonomija, da li je bešuman i, naravno, koliko košta – na sva ta pitanja odgovor možete pronaći u novom broju Auto magazina.

Osim toga, za potencijalne kupce,pripremili smo rubriku sa pregledom svih popusta koji važe i posle auto salona u Beogradu: koliki su popusti, kakvi su uslovi plaćanja i do kada traju prodajne akcije?
Šta da radite ako vam, na nesreću, ukradu auto? Kakvi su planovi Infinitija za Srbiju? Koliko godina slavi Folksvagenov mini bus “T1”?

O svemu tome, uz testove “honde sivik turer”, “reno tvinga” i”dačije doker stepvej”, čitajte u aprilskom broju Auto magazina.

Komentari

POSTAVITE ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Povezani postovi

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

Dacia Spring