EKSKLUZIVNO: Bili smo na MINI Driving Experience

Ekipa Auto magazina upravo se vratila iz Nemačke gde je prisustvovala specijalnom događaju koju je upriličio Mini za odabrane novinare iz celog sveta.

Ekipa Auto magazina upravo se vratila iz Nemačke gde je prisustvovala specijalnom događaju koju je upriličio Mini za odabrane novinare iz celog sveta.

Cilj događaja je bio da se novinari upoznaju sa bezbednosnim sistemima na “minijima”, ali i da na posebno pripremljenim poligonima dožive sve prednosti sportskih šasija.

auto magazin www.magazinauto.com mini driving experience munich 2

Na raspolaganju nam je bila kompletna gama Minija, od “minija” sa troja vrata, prako “kantrimena” i “pejsmena”, pa sve do najnovijeg “minija” sa petora vrata koji deli mehaničku platformu sa “BMW-om serije 2 aktiv turer”.

Nakon poligona koji se nalazi u blizini Minhena uputili smo se u Austriju, u gradić Solden koji je u neposrednoj blizini najpoznatijih skijališta. Na putu do Austrije i nazad do Minhena imali smo prilike da provozamo praktično sve modele i verzije “minija”.

auto magazin www.magazinauto.com mini driving experience munich 3

Poseban utisak na nas je ostavio “mini one” sa petora vrata od koga apsolutno nismo imali velika očekivanja, s obzirom na snagu od 102 KS. Međutim, pokazalo se da su novi motori toliko dobro konstruisani da čak ni ova osnovna verzija nema problema sa planinskim putevima, naprotiv…

Detaljan izveštaj sa ove prezentacije će uskoro biti napisan i objavljen u majskom izdanju Auto magazina.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring