Starovremenska vozila među atrakcijama na sajmu

1

Dolaskom na sajam, mnogi posetioci iznenađeni su promenom koja se dogodila u auto-industriji. Elektrifikovana vozila su postala dominantna u ponudi, samim tim i na sajmu.

Praktično, klasičnih modela sa SUS motorima na sajmu skoro da i nema. Potpuno električni predstavljaju otprilike polovinu eksponata, dok su ostali plag-in hibridi i klasični hibridi.

Sve ovo je bilo i najavljeno, s obzirom da je BG Car Show izložba dobila prefiks “Eco”.

Ipak, stari dobri automobili i dalje su prisutni, ali u Hali 3. Kao nikada do sada, velika hala dodeljena je samo starovremenskim vozilima.

Posetioci mogu da vide mahom modele američkih proizvođača koji su za nas prava egzotika jer su vrlo retki i u zemljama Zapadne Evrope.

Dakle, ako se pripremate da posetite sajam, obavezno svratite u halu sa oldtajmerima, koji će vas iznenaditi svojom pojavom ali i stanjem. Ima potpuno restauriranih, sa maksimalnom pažnjom posvećenom detaljima, ali i onih sa patinom…

1 KOMENTAR

  1. Po meni najbolji deo sajma. volim stara retro vozila, smatram da je moderni dizajn previše sterilan i neinspirativan. Šteta što kod nas nema neka rent a car agencija koja bi se bavila iznajmljivanjem takvih auta. Verovatno su preskupi ali verujem da bi dosta ljudi platili tu premijum cenu samo da sednu u neku limuzinu iz 70-tih

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring
Prijavite se na Newsletter Auto magazina

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring