Suzuki Swift Sport Katana ekskluzivniji od Bugattija Divo

Suzuki Swift je auto za svaku preporuku, a tek Sport verzija… Ovih dana Japanci su se potrudili da naprave nešto zaista posebno. Prava poslastica za ljubitelje ekskluzivnih serija je više nego jedinstvena verzija Katana.

auto-magazin-srbija-2019-suzuki-swift-sport-katana-limited-editionIdeja je bila da se napravi omaž motociklu legendi; Suzuki Katana je, kada se pojavio 1981. godine, bio jedan od najpoželjnijih motocikala na svetu, što zbog izuzetno modernog dizajna, što zbog performansi koje je postizao motor u različitim varijantama, pa i sa 1100 kubika.

auto-magazin-srbija-2019-suzuki-swift-sport-katana-limited-editionNeko je došao na sjajnu ideju da napravi specijalnu ediciju Suzukija Swift Sport Katana, koja je vrlo specifična po mnogim detaljima. Među njima su obavezan Katana simbol u vidu nalepnice na vratima, kao i serijski broj.

auto-magazin-srbija-2019-suzuki-swift-sport-katana-limited-editionDa, Suzuki Swift Sport Katana će biti proizveden u svega 30 primeraka i biće prodavan isključivo u Holandiji.

Zatim, tu su posebne OZ felne prečnika 18 inča sa Michelin Pilot Sport 4 gumama, deblji sportski volan, polu-kožne kadice sa Katana ispisom i još jednom, serijskim brojem.

auto-magazin-srbija-2019-suzuki-swift-sport-katana-limited-editionDa nije reč samo o izmenama u estetici, govori i podatak da je Suzuki dodatno spustio ogibljenje, stavljen je još sportskiji izduv, a ugrađena je i “koska” za ojačanje karoserije.

auto-magazin-srbija-2019-suzuki-swift-sport-katana-limited-editionCena? Kažu da je četiri hiljade evra skuplji od standardnog Suzukija Swift Sport u Holandiji. Ukupno treba izdvojiti 28.999 evra, što za naše uslove nije malo novca, iako je u pitanju više nego ograničena serija.

auto-magazin-srbija-2019-suzuki-swift-sport-katana-limited-editionPodsećamo, Suziki Swift Sport kod nas može da se kupi za 18.700 evra, što je preko šest hiljada evra jeftinije nego u Holandiji.

Pokreće ga 1,4 turbo-benzinac sa 140 konja, koji do stotke stiže za 8,1 sekundu, dok mu je maksimalna brzina 210 km/h.

auto-magazin-srbija-2019-suzuki-swift-sport-katana-limited-editionauto-magazin-srbija-2019-suzuki-swift-sport-katana-limited-editionauto-magazin-srbija-2019-suzuki-swift-sport-katana-limited-editionauto-magazin-srbija-2019-suzuki-swift-sport-katana-limited-editionauto-magazin-srbija-2019-suzuki-swift-sport-katana-limited-editionauto-magazin-srbija-2019-suzuki-swift-sport-katana-limited-editionauto-magazin-srbija-2019-suzuki-swift-sport-katana-limited-edition

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring