Suzukiji dostupni za isporuku odmah

Zbog velike potražnje i interesovanja kupaca, uvoznik Suzukija za našu zemlju, Eurosumar, obezbedio je lager svih modela, motora i paketa opreme, spremnih za isporuku odmah

Beogradski Eurosumar, uvoznik Suzukija za našu zemlju, na lageru ima dovoljnu količinu svih modela, verzija i paketa opreme.

Najnoviji u gami, Swift, izaziva veliku pažnju, pa je Eurosumar pripremio dodatnu količinu vozila. Dostupan je već od 10.390 evra sa PDV-om i to u Comfort paketu opreme koji podrazumeva mnogo toga kao standard.

Na primer, na spisku opreme nalaze se klima-uređaj, automatska svetla, elektro-podesivi retrovizori, blutut konekcija za mobilni sa komandama na volanu, audio sistem sa USB priključkom i četiri zvučnika, elektro-podizači prednjih prozora, LED dnevna svetla, šest vazdušnih jastuka…

auto magazin srbija 2018 suzuki swift

Suziki Swift sa bogatijim, Premium paketom, može da se nabavi za hiljadu evra više. Za taj novac kupci dodatno dobijaju alu-felne prečnika 16 inča, retrovizore sa grejačima, maglenke, multimedijalni displej osetljiv na dodir sa kamerom za vožnju unazad i grejače prednjih sedišta.

Na lageru je i određena količina veoma prostranog i bogato opremljenog Suzuki Balena, i to u Comfort paketu opreme čija je cena 11.000 evra.

auto-magazin-rs-suzuki-baleno-1,2-dualjet-elegance

Takav Baleno u odnosu na sve navedeno kod Swifta ima još pomoć pri kretanju na uzbrdici. Obamodela su opremljena novim 1,2 motorom sa dve brizgaljke po cilindru, sa ukupno 90 konjskih snaga.

Za sve one koji više preferiraju SUV modele, na raspolaganju su Vitare i S-Cross i to sa srednjim i višim paketom opreme koji se i najviše traži. Vitara sa drugim po redu paketom opreme Premium košta 14.590 evra.

Auto magazin suzuki vitara s boosterjet stara planina test 2016

Za taj novac dobija se zaista mnogo toga, uključujući alu-felne prečnika 17 inča, krovne šine, kožni volan, tempomat, elektro-podizače sva četiri prozora, multimedijalni displej sa kamerom za vožnju unazad…

Tu su još blutut konekcija za mobilni, grejači prednjih sedišta, pomoć pri kretanju na uzbrdici, automatski klima-uređaj…

Auto magazin suzuki vitara s boosterjet stara planina test 2016

Bogatiji paket opreme Elegance je skuplji 1.400 evra i dodatno nudi LED srednja svetla, kožna sedišta u kombinaciji kože i alkantare, elektro-preklopive retrovizore, senzor za kišu, beskontaktno otključavanje i startovanje motora, adaptivni tempomat koji sam održava odstojanje od vozila ispred, navigaciju, automatsko kočenje i prednje i zadnje parking senzore.

Auto magazin suzuki vitara 4x4 so color 2015 test

Vitare su opremljene 1,6 atmosferskim benzincem od 120 KS, a u ponudi je i pogon na sva četiri točka, kao i automatski menjač.

Na lageru su i određene količine Suzukija S-Cross sa 1,4 turbo-benzincem od 140 KS, kao i sa 1,6 dizelašem od 120 KS.

Auto magazin Suzuki S-Cross turbo test review 2016

Cene kreću od 17.800 evra za veoma bogati Elegance paket opreme koji podrazumeva radarski tempomat koji sam održava odstojanje od vozila ispred, sam koči i brzava, a tu je i sistem za automatsko kočenje u cilju izbegavanja sudara. Kožna sedišta su takođe standard, baš kao i navigacija i prednji i zadnji parking senzori.

Sa pogonom na sva četiri točka (ali i nešto slabijim paketom opreme Premium) i pomenutim 1,4 turbo motorom košta svega 500 evra više, dakle 18.300 evra.

Auto magazin Suzuki S-Cross turbo test review 2016

Najskuplji mogući S-Cross sa 1,6 dizelašem od 120 KS, automatskim menjačem, pogonom na sva četiri točka i najboljom mogućom opremom Exclusive, košta 23.900 evra.

Veoma tražena Vitara S sa 1,4 turbo-benzincem sa 140 KS, pogonom na sva četiri točka i automatskim menjačem može da se poruči i dostupna je za isporuku u roku od 20 dana.

Dodatne informacije možete pronaći na http://suzuki-srbija.rs.

Auto magazin suzuki vitara s boosterjet stara planina test 2016

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring