Svi modeli Opela na popustu

Kompletna gama Opelovih vozila koja je u ponudi kod nas, tokom trajanja sajma i do kraja marta se mogu kupiti po ceni koja je deset posto niža od standardne.

Ponudu predvodi Corsa. Šesta generacija ovog modela pojavila se 2019. godine, a četiri godine kasnije restilizovana je. Najveće promene su na prednjem delu jer je izmenjena verzija dobila prednji deo u skladu sa ostatkom game.

Opelovi dizajneri su dodali novi volan, revidiranu ručicu menjača i nove presvlake sedišta, a tu je i  digitalna instrument tabla koja se može upariti sa 10-inčnim ekranom osetljivim na dodir i postavljenim na centralnoj konzoli. Cena po kojoj se „korsa“ može kupiti sa uračunatim popustima je 17.490 evra.

Što se tiče ostalih modela, tu su i još Astra, Crossland, Mokka, Grandland i Opel Combo. Početne cene sa uračunatim umanjenjem su 22.790 za „astru“, 22.990 za „moku“, 28.990 za „grandlend“ i 19.890 evra za „kroslend“.

Tokom trajanja ove akcije, odnosno do kraja marta, svi kupci ostvaruju pravo na besplatnu produženu garanciju u trajanju od četiri godine ili 100.000 pređenih kilometara.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring
Prijavite se na Newsletter Auto magazina

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring