Testirajte Mercedesovu gamu vozila u Novom Sadu

Auto-kuća Mikom, ovlašćeni diler i servisni centar Mercedes-Benz vozila iz Novog Sada predstaviće putnički i dostavni program u petak 27. i subotu 28. maja, tokom dana otvorenih vrata u salonu na Temerinskom putu, uz druženje sa kupcima, gostima i medijima. Ovom prilikom posetioci će ima priliku da upoznaju novu generaciju "mercedesa e-klase"

Pored premijera, gosti će imati priliku da testiraju kompletnu gamu Mercedes-Benz putničkih vozila. Posebnu pažnju, pored nove “E-klase”, svakako će privući i nova “C-klasa kupe”. Posetioci će biti u prilici da se upoznaju sa kompaktnom gamom Mercedesovih vozila, kao i sa limuzinom “C-klase”. Ljubitelji krosovera mogu da vide modele “GLA”, “GLC” i “GLE”.

Sva vozila su dostupna za testiranje tokom dana otvorenih vrata, a nakon testa, klijenti će biti u prilici da dobiju sve informacije i pregled aktuelnih ponuda za Mercedes-Benz vozila, kao i mogućnosti za otkup njihovog vozila i opcije od strane stručnog tima AK Mikom. Za sva vozila spremljeni su atraktivni uslovi finansiranja.

Auto magazin ak mikom novi sad otvorena vrata

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring